Скандал: Ненчев назначил проститутка за своя експертка, за малко да се добере до класифицирана информация

в България

На една от най-близките сътруднички на военния министър Николай Ненчев от младежкото движение на БЗНС не е даден допуск за класифицирана информация като шеф на дружеството “Снабдяване и търговия” на МО, заради три регистрации за проституция.

Това разкри експертът Антон Тодоров по bTV и посочи инициалите на въпросната дама – Ралица Р.  В доклада на ДАНС това го има. Дали са го и на премиера, каза още той.

Припомняме, че през април 2015 г. управителката на „Снабдяване и търговия” ЕООД в Министерство на отбраната (МО) Росица Русева, назначена лично от Николай Ненчев преди няколко месеца, подаде оставка. Причината бе, че тя не получи достъп до класифицирана информация.

Русева стана известна с това, че разреши достъп на частна охранителна фирма до сървърите и личните кодове за достъп до софтуерната програмата на дружеството. За нула време тя направи и огромна чистка в дружеството.

Росица Русева е  землячка на министъра от Ямбол. На  последните парламентарни избори тя бе кандидат за депутат от листите на БЗНС и на Реформаторския блок.  Дамата е известна и като един от пиарите на БЗНС.

източник: frognews.bg

*(заглавието е на bultimes.com)

loading...
Скандал: Ненчев назначил проститутка за своя експертка, за малко да се добере до класифицирана информация by

Последни от България

Много смешен плач

От няколко дни видни представители на софийската десница вдигат неописуем шум. Става дума
Отиди Горе