Скандал: Ненчев назначил проститутка за своя експертка, за малко да се добере до класифицирана информация

в България
Loading...

На една от най-близките сътруднички на военния министър Николай Ненчев от младежкото движение на БЗНС не е даден допуск за класифицирана информация като шеф на дружеството “Снабдяване и търговия” на МО, заради три регистрации за проституция.

Това разкри експертът Антон Тодоров по bTV и посочи инициалите на въпросната дама – Ралица Р.  В доклада на ДАНС това го има. Дали са го и на премиера, каза още той.

Припомняме, че през април 2015 г. управителката на „Снабдяване и търговия” ЕООД в Министерство на отбраната (МО) Росица Русева, назначена лично от Николай Ненчев преди няколко месеца, подаде оставка. Причината бе, че тя не получи достъп до класифицирана информация.

Русева стана известна с това, че разреши достъп на частна охранителна фирма до сървърите и личните кодове за достъп до софтуерната програмата на дружеството. За нула време тя направи и огромна чистка в дружеството.

Росица Русева е  землячка на министъра от Ямбол. На  последните парламентарни избори тя бе кандидат за депутат от листите на БЗНС и на Реформаторския блок.  Дамата е известна и като един от пиарите на БЗНС.

източник: frognews.bg

*(заглавието е на bultimes.com)

loading...
loading...

Последни от България

Отиди Горе