Скандал: Мигрант изнасили студентка в центъра на столицата, Бъчварова прикрива случая

в България

Мигрант от Пакистан е насилил студенка в центъра на София. Зловещият инцидент се е случил през уикенда, разкават запознати, цитирани от столижен ежедневник. Чужденецът нападнал девойката, като се опитал да я изнасили. При това захапал до кръв устните й. С разкъсани дрехи и окървавена, тя веднага подала сигнал в СДВР.

Момичето е направило пълно описание на насилника. Криминалистите посетили бежанския център във “Военна рампа” и по нейното описание задържали въпросният пакистанец. Той веднага признал, че е посегнал на студентката. Обяснил, че бил дрогиран, движел се заедно със свои сънародници, видял момичето и му се приискало.

Какво ще стане по-нататък с насилника, все още не е ясно. Но вариантите не са много – или ще бъде изгонен от страната или ще отиде в затвора. В бюлетините на МВР обаче този инцидент не е описан. Практика е полицията да изготвя криминална сводка и да я праща до медиите. Случаят обаче отсъства в дежурните на МВР устовява проверка. Вероятната причина е да не се надига поредна вълна на негодувание срещу бежанците, инцидентът е потулен, предполагат хора запознати със случая.

Според тях поне десетина тежки престъпления с действащи лица бежанци и мигранти седмично се потулват, за да не пламне етническо напрежение. Заповедта нагли изцепки на новодошлите в България граждани да не се огласяват била лично от вътрешния министър Румяна Бъчварова.

“Непрекъснато има случаи на агресия от страна на мигранти. Наредено ни е да не им даваме гласност, а тихомълком да решаваме въпроса”, признава столичен полицай.  / BNews.bg


Бойко Борисов преряза гърлото на България. Ето как


Скандал: Мигрант изнасили студентка в центъра на столицата, Бъчварова прикрива случая by

Последни от България

Отиди Горе