Симеон Николов: 25 годишен зам.министър разкри наши разузнавачи под прикритие!

в България

Националната ни сигурност дали не е застрашавана от поведението на представители на официалните власти?


Да сте чули някой чужд зам. външен министър да е обявил броя на разузнавачите си под прикритие в посолство в друга държава? А ставаше дума за страна, в която се водят бойни действия!, разкрива дипломатът.


25 годишен зам.министър заяви на пресконференция, че съставът на едно българско посолство било от 2–ма дипломати и 3–ма от специалните служби. Да сте чули някой чужд зам. -външен министър да е обявил броя на разузнавачите си под прикритие в посолство в друга държава? Това пише на стената си във Фейсбук бившият зам.-военен министър Симеон Николов.
Елена Йончева на прокурор, защото посочила, че камерите на границата не работили или къде преградното съоръжение не било сигурно. Това щяло да улесни нелегалните мигранти и затова е престъпление по отношение на националната ни сигурност. Да оставим това, дали информацията е публична и дали националната ни сигурност не е многократно застрашавана от досегашното поведение на представители на официалните власти. Нито новите къщи в приграничните селища, които някои издигнаха са от тотото, нито последният пробив на летище София е организиран от Елена Йончева канал за мигранти, пише още той.

Но само преди седмица, защо същите тези хора не се възмутиха от това, че техният 25 годишен зам.министър заяви на пресконференция, че съставът на едно българско посолство било от 2–ма дипломати и 3–ма от специалните служби. Да сте чули някой чужд зам. външен министър  да е обявил броя на разузнавачите си под прикритие в посолство в друга държава? А ставаше дума за страна, в която се водят бойни действия!, разкрива дипломатът.

А по време на втория мандат на ГЕРБ, когато държавен служител обясняваше обилно по телевизията с филмов репортаж от София и центъра за наблюдение, кои камери на кои места работят и на кои не работят, не улесняваше ли всеки потенциален крадец или терорист? Но нали ставаше дума за «наши» хора! Вижте снимките на съоръженията, които издигнаха други страни и тогава говорете глупости от рода на това, че трябва да се гордеем като с Китайска стена!, посочва във директорът на Центарът за стратегически изследвания.

Епицентър.бг

Симеон Николов: 25 годишен зам.министър разкри наши разузнавачи под прикритие! by

Последни от България

Отиди Горе