Шок: Бившият ръководител на НАСА Чарлз Болдън изчезна

в Конспирации

След скандалното си  изказване на конференция в Хюстън, на която главният  администратор на НАСА  Чарлс Болдън от голямата трибуна, и, освен това, като официално  лице,  предупреди хората за предстоящото нашествие на извънземни на нашата планета, той мистериозно изчезна.

Стана известно, че Болдън след това безумно, на пръв поглед, изявление, спешно е изпратен в отпуск за половин година. Очевидно е, че връщането му на поста, който заемаше в продължение на осем години, не се планира, затова вече всички го наричат екс ръководител на НАСА.

Трябва да се отбележи, че през последните години от устата Болдън доста често излизаха странни изявления с намеци за извънземни пришълци, които са толкова реални, колкото сме и ние. Но всичко това бе на ниво журналистически спекулации.

И изведнъж – официално изявление!

Но ето какво е странното в цялата тази история – Чарлз Болдън не само е в дългосрочен отпуск, той е изчезнал напълно. Естествено, след сензационното му изявления, интересът на журналистите към него се увеличи, образно казано, до астрономически размери. Но журналистите, въпреки всичките си усилия, не само не могат да се свържат с бившия администратор на НАСА и  да говорят с него, но дори не могат да открият и следи от него.

Конспиролозите вече изразиха загриженост от изчезването на Чарлз Болдън. Някои от тях предполагат, че е малко вероятно той въобще да се появи пред обществеността. И причината за това – съвсем не са извънземните …

Скандалното изявление на Чарлз Болдън за нашествието на извънземните:
Директорът на НАСА Ч. Болдън  заяви, че до нахлуването на извънземните остават няколко месеца

 НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

Директорът на НАСА Ч. Болдън е заявил, че до нахлуването на извънземните остават няколко месеца

loading...
Шок: Бившият ръководител на НАСА Чарлз Болдън изчезна by

Последни от Конспирации

Отиди Горе