Шефът на БХК да си ги посреща бежанците с хляб и сол

Много станаха предателите на държавата ни. Всички те са на работа за тлъсти заплати. Някои се изявяват като журналисти, други като политолози, а трети работят в неправителствени организации.
Готови са да продадат отечеството за жълти стотинки и да обявят страдащия ни народ за престъпен тогава, когато защитава териториалната ни цялост с цената на живота си.

Правят впечатление изявите при Антон Хекимян по Би Ти Ви на Красимир Кънев, който е председател на Българския хелзинкски комитет. Този човек защо не отиде на границата да посреща мигрантите от цял свят с хляб и сол?

Нямаме държава, щом позволяваме да се влиза и излиза от нея кой когато си иска. Какво да очакваме от такива „гости” – да работят или да получават помощи за пребиваването си у нас?

По времето на социализма имаше войници по цялата граница на България и се стреляше по всеки, който я премине и не се предаде на охраната. Сега няма граница и всеки си шари, където му скимне. Влиза и излиза всякаква измет от целия свят. Както сме я подкарали, някой ден България ще изчезне от картата на света!

Господин Кънев защитава чужди интереси. Него не го интересува накъде отива държавата ни. Него го интересува да получава тлъстата си заплата, подавана му от чужбина. България е пълна с такива продажници. Време е да се събудим за такива като Красимир Кънев и да им потърсим сметка.

Велчо НИКОЛОВ, Разград, retro.bg