Сенатор Телмарио Мота: През октомври 2017 г. към Земята ще се приближи Planet X (ВИДЕО)

в ПО СВЕТА

Сенаторът Teлмарио Мота на заседание на бразилския Сенат, проведено на 25 май, заяви, че планетата я заплашва смъртна опасност и уточни, че през октомври 2017 г. нашата планета ще пострада от приближаването на планетата, известна като „Планетата Х“ или „Нибиру“.

Получих информация от достоверни източници в НАСА, на които се доверявам. НАСА е наясно с приближаването на Planet X, или, както я наричат „Нибиру“.

Светът, такъв, какъвто го познаваме, скоро ще престане да съществува. Историята на човешката цивилизация ще приключи скоро „- каза сенаторът.

Planet X вече оказва влияние върху гравитационното поле на Земята, светът се сблъсква с природни бедствия и катаклизми с безпрецедентна сила.

Много скоро две трети от човечеството ще умре от глад и болести, а мощни катаклизми ще разтърсят планетата и нашата цивилизация ще загине.“ – каза Телмарио, основавайки изказването си на секретна информация, получена от НАСА.

НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

 ОЩЕ ЗА НИБУРУ:

Учени: Потвърдено, Планетата “X“ съществува и ще унищожава Земята (ВИДЕА)!