Сега ще ви стане ясно, защо Тръмп готви Ислямско НАТО с бюджет 350 млрд. долара само за въоръжение!

в Свят

1) Американско-британската армия с йордански наемници, дегизирани като “Нова сирийска армия” нахлу в Сирия през граничния град Ал-Танф под претенциите, че се бие с ислямска държава. Лъжата им лъсна набързо, след като почти стигнаха Дер Еззор без много бой, а след това влезе в директни сблъсъци с истинската сирийска армия в района на Суейда и Източен Хомс. Дори американски самолети са пуснали листовки над сирийската армия, със заплахи да стоят на най-малко 55 км от иракската граница, иначе щяло да има “последствия”.
Повече от ясно е, че САЩ няма да позволи на САА да свърже Палмира с Дер Еззор и да стигне до допир с иракските граници. Това за пореден път само доказва защо там бяха инсталирани ИДИЛ и кой е имал полза от тях. Това е заради тръбите. На по-интелигентните би им светнало защо беше организирана с Ал-Нусра онази химическа атака в Хан Шехун, която им даде повод да съсипят авиобазата до Хомс – точно оттам, откъдето излитаха руските самолети към Дер Еззор и Палмира.
Още по-нагли са посланията на дегизираната “Нова сирийска армия”, която твърди, че има за цел да спира иранците и шиитските сили, щото видите ли сирийската армия била само шиити, а това е било “тяхната земя”. Нищо, че точно в Суейда (Южна Сирия) САА е съставена предимно от друзи.
И още един въпрос – къде точно си веят гащите САЩ и “Новата сирийска армия”? Кого спасяват по-точно? Това са територии, на които не живее никой. Това само показва, че американците гледат на Сирия като територия, която им трябва, за да прекарат две тръби.

2) Тигрите на Хасан Сухейл и сирийските специални части в момента са се преместили и напредват от Източен Алепо на юг като целта е да стигнат до Палмира. След това вероятно ще се насочат към Дер Еззор.

3) Това, което се опасявам, е, че предстои грамаден щурм от ИДИЛ в Дер Еззор. Американците целенасочено ги насочват натам, като целта е да спрат напредването на САА на всяка цена, като ще устоят и завземането на западен Дер Еззор от сирийците . След което САЩ и съюзници да цъфнат в града и да го “освободят”. Той вероятно ще е вече празен, след като ИДИЛ ще им свърши мръсната работа.

4) Кюрдските сили, които най-лицемерно се наричат “Сирийски демократични сили” се опитват да прекъснат пътя на САА към Източен Алепо и на юг от Ракка. През това време непрекъснато се наблюдават сражения между кюрди и бунтовници, финансирани предимно от Турция.


Сега ясно ли е, защо бачо Доню Тръмпата готви Ислямско НАТО с бюджет 350 млрд долара само за въоръжение?

Напомням – дори и само според Уикипдията в момента в Сирия воюват 32 държави.

 

Дахер Ламот, Фейсбук

 

Башар Асад: ”Това, което се промени днес в Европа, е, че обществото знае много добре, че корпоративните медии и политици лъжат.”

Башар Асад: ‘’80 държави помагат на терористите в Сирия.”

Башар Асад: ”Под маската на бежанци в Европа е пълно с терористи.”

“Ако европейците се вълнуват от съдбата на бежанците, нека спрат подкрепата си за терористите. В това е същността на въпроса за бежанците.“ Башар Асад

САЩ създадоха „ислямско НАТО“, ще го хвърлят срещу Европа…

 

Сега ще ви стане ясно, защо Тръмп готви Ислямско НАТО с бюджет 350 млрд. долара само за въоръжение! by

Последни от Свят

Отиди Горе