САЩ на Обама и Клинтън възроди фашизма в Украйна и вкара ислямизма в Европа

в ПО СВЕТА

Двата мандата на нобелиста за мир, като президент на САЩ Барак Обама и неговия бивш държавен секретар Хилари Клинтън, докараха света до състояния на трета световна война при конфликтите за смяна на властта в Украйна и Сирия, довели двете страни до икономически и териториален разпад.

Резултатът – в Украйна се възроди фашизмът заклеймен от историята на света, а в Европа навлезе ислямисткият тероризъм. Сега, когато кандидат за президент на САЩ е госпожа Война Хилари Клинтън, можем да предположим какво ще се случи в света, ако само заради това, че е жена американските граждани не постъпят мъдро и изберат нова Студена война, в която не те са добрите.

След двата мандата на Барак Обама и неговата Демократическа партия САЩ вече е най омразната страна по света, сееща война. В тази ситуация мира на света залага в избора на Доналд Тръмп и мъдростта на Републиканската партия, която винаги е носела традиционните ценности на американската мечта, съчетана с енeргията на градивната емиграция под формата на купуване на умове, идващи в САЩ вече от целия свят.

Изборът е в зрелия и мъдър американски избирател между госпожа Война Хилари Клинтън и най популярния американец, символ на американската мечта предприемача Доналд Тръмп ,който единствено може да донесе мира отново в света.

източник: podoko.eu