??????? Със заповед на министъра на вътрешните работи е активирана втора степен на опасност по националния план за действие при извънредни ситуации

в България

София,  <— източник

Магда ТашеваТази информация на БТА не казва нищо. Днес в парламента Бъчварова заяви следното:

“В сряда (19 октомври) Министерският съвет взе решение за изграждане допълнителни площадки, на които да се разгърнат временни центрове, за да можем да реагираме при увеличаване на миграционният натиск. Нужни са 3 такива площадки. Местните власти в община Елхово и село Бояново са информирани. Имаме одобрено финансиране за тези площадки и за още 500 фургона, което доказва тяхната приемливост. (!)
С решението на правителството от сряда собствеността бе прехвърлена от МО на областната структура. Фургоните са собственбост на Гражданска защита. Изграждането на тези съоръжения е изцяло в интерес на сигурността на гражданите.”
Тоест, ще има още 3 мигрантски центъра, единия от които ще бъде в Бояново. Къде ще бъдат тругите два, не се знае. Крият. Впрочем, от сайта на МС в меню “Решения на МС” от 19 октомври (//www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl… ) не личи подобно решение за разкриване на допълнителни центрове да е вземано. Аз лично не срещам никъде споменаване ан село Бояново или община Елхово. Изводът е, че сайтът на МС е една фалшификация. Борисов и неговият антураж си решават каквото си искат, а публикуват на сайта каквото трябва, за да бъде дърцжавн в информационен мрак българският народ.

??????? Със заповед на министъра на вътрешните работи е активирана втора степен на опасност по националния план за действие при извънредни ситуации by

Последни от България

Отиди Горе