Ѝ Самоков се вдига на протест!

в България

Ето какво пишат будните българи във Фейсбук:

Във връзка с информация, която се появи и коментира в интернет, Ви информираме, че има план за изграждане на центрове за мигранти на територията на Община Самоков.

Оглеждани са бившите военни поделения в града, както и сгради в село Гуцал и село Говедарци. Установени са ПОДХОДЯЩИ такива и има голяма вероятност в най-кратки срокове, същите да бъдат заселени с мигранти.

От години многобройното ромско население руши, мърси и издевателства над нас. Ромският етнос в града наброява близо 15000 души. Управниците ни не се справят с незаконните гета и проблемите произтичащи от този етнос, а сега има вероятност райското ни кътче ще бъде напълнено и с мигранти!

МИГРАНТИ – хора с различни традиции, различно мислене и различна религия от нашата. За тях не е нередно да те изкормят на улицата, защото според техните разбирания си “неподходящо облечен”. За тях не е проблем да изнасилват жени и деца, защото това е част от тяхната “култура”. За тях е чест да избиват “неверниците”! Това не са бежанци, а завоеватели! Бежанците бягат от война, в най-близките до тях страни, а не идват, за да налагат “културата” и религията си!

Самоковци, допуснем ли мигрантите в ДОМА СИ , ще го изгубим завинаги! Ще изгубим свободата си, заради която са умрели нашите деди! Ще изгубим начина си на живот, традициите, християнските ценности и спокойствие!

Ако сега не бъдем единни, ако сега сведем глава, утре за нашето бездействие с КРЪВТА СИ ще плащат ДЕЦАТА НИ!

Датата на събитието е условна. След официално разрешение от Община Самоков, ще Ви информираме допълнително, за дата и час на протеста!

Протестът е ПРОТИВ настаняването на мигранти на територията на Община Самоков и е с превантивен характер!
Кажете на вашите баби, вземете вашите деца, български знамена, плакати и непобедимия ядосан български дух!

Линк към събитието, ТУК

П.П. Припомняме за още ДВА предстоящи протеста : Национална Съпротива: Дълго търпяхме! „Докле е мъничка змията, елате да се съберем, с крака да й строшим главата, свободни да се назовем“ (ДА ОСВОБОДИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ – ПРОТЕСТИ)

Ѝ Самоков се вдига на протест! by

Последни от България

Отиди Горе