The Bulgarian Times

Само и единствено България от цяла Източна Европа каза „безусловно да“ на Брюксел за бежанците

в България
Loading...

Само Борисов остана зад Меркел

България подкрепя безусловно предложението за задължителни квоти за бежанци, съобщи в Брюксел вицепремиерът Румяна Бъчварова преди началото на срещата на вътрешните министри от ЕС.

Останалите министри на вътрешните работи на страните от Източна Европа получиха ясен мандат и твърдо заеха позиция срещу квотното разпределение – Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Словения, Полша.

Народи и политици застанаха рамо до рамо в отпора срещу евробюрократите и определената от унгарците като инвазия ситуация.

Великобритания и Австрия също се обявиха срещу квотите.

Зад Меркел остана само Бойко Борисов. Той заяви на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ, че трябва да приемаме бежанци. С това ясно застана срещу общественото мнение и нагласите на мнозинството българи.

Явно премиерът играе ва банк с върхушката на Германия и САЩ срещу половината ЕС, Европа, Балканите и българския народ.

източник: obshtestvo

Преброяване на труповете. Това ли искате?

Явно българските власти не гледат собствените си новини.

Не виждам друго обяснение за позицията, която изрази българският заместник министър-председател и министър на вътрешните работи г-жа Румяна Бъчварова по скандалното и идотско предложение за задължително квотно разпределение на имигранти на територията на държавите-членки.

Защото излиза, че България е единствената държава от т.нар. бивш „Източен“ блок, която „безусловно“ подкрепя това безумно предложение. Защо е безумно, обясних вече, надълго и нашироко.

Още повече на фона на катастрофалния завършек на поканата на фрау Меркел, която тя отправи към всички имигранти-сирийци от цялото земно кълбо, да се отправят към Берлин. Не измина и седмица след този най-ярък образец за национално самоубийство през последните двадесетина години и днес Германия обяви, че отново затваря границите си.

А защо българската позиция е погрешна, говори поредният инцидент в центъра на София, при който с нож бе убит сириец от свои сънародници.

Кървавото клане в центъра на София между имигранти е ужасното потвърждение за всичко, за което предупреждавам повече от година, поне от опита на алжирския главорез да заколи млада българка на стотина метра от сегашното клане.

Случи се.

В центъра на столицата ни сирийци се колят и ръгат с ножове. Честито на всички „приятели на бежанците“. На всички защитници на „мирните майки с деца“. Сирийци – бандити, сирийци-трафиканти на съгражданите си и на останалите потенциални сто милиона „бежанци“ от Африка и Близкия Изток.

Така наречените „сирийци“ от Алжир, Еритрея, Сомалия, Афганистан, Ирак и останалите сирийски народи и територии по планетата.

Май не са много мирни и не са майки с деца. А са млади араби с ножове. Които нямат проблеми да се ръгат с тях. Което ще рече, че нямат проблеми да ръгат и колят други хора.

Искам да чуя сега всички наши „полезни идиоти“, които твърдят, че трябва да посрещнем и приемем всеки, който смята, че му се дължат европейски помощи, здравеопазване и жилище. Да ми обяснят това интеграционно клане.

Стига вече лицемерие и простотии. Стига сме се правили на ударени. Става въпрос за нашествие. Става въпрос за завземане на територия. С ножове. Нямам намерение да живея в Багдад или в Бейрут.

София си ми харесва българска, европейска и християнска.

Не желая да е „мултиетнически“ град, в който мултиетнически главорези се ръгат помежду си или ръгат и колят българи. Не, че няма и други проблеми, но това е друг въпрос.

Достатъчно. Който иска „бежанци“, да бъде така добър да си ги прибере в хола.

Останалите – извън столицата. Всички центрове за бежанци, имигранти и прочее трябва незабавно да бъдат изнесени от София, там, където им е мястото, а именно на границата, непосредствено до браздата.

Там да бъде установявано кой е бежанец, кой имигрант. На бежанците дължим помощ, но имигрантите – обратно, откъдето са дошли.

За да не броим труповете на закланите от сънародниците си „бежанци“ по софийските улици.

източник: lentata

Loading...

Последни от България

Отиди Горе