С помощта на извънземна технология учени планират да клонират Леонардо да Винчи (ВИДЕО)

в Любопитно

На  този свят е  имало само няколко десетки човека, чиято интелигентност е била най-малко два пъти по-висока от нормалната средна стойност. И един от тези блестящи и свръхинтелигентни хора, е бил Леонардо да Винчи – италианският гений, който е едновременно художник, скулптор,  архитект, музикант, математик, инженер, изобретател и анатом, геолог, картограф, ботаник, криптограф и писател.

Той е пионер по отношение на технологиите, които използваме днес,  създател и  някои от най-забележителните и мистериозни произведения на изкуството.

Експертите от  Boyalife Group, най-модерната генетична лаборатория в света, използвайки своята технология за клониране са си поставили за цел да създадат клонинг на този ренесансов гений.

Генетиците от Boyalife Група считат, че с провеждането на съдебно -медицинска експертиза на доказаните творби на великия Леонардо, особено дневниците и бележниците, могат лесно да бъдат открити микроскопични парченца от биологични тъкани – коса, епителни клетки от белите дробове и кожата. Това би било достатъчно, според тях, да  се върне на света един от най-големите творци и изобретатели.

А ако се отчетат  и слуховете, че извънземните са предали на хората технология за клониране, която освен външността,  копира и интелекта на оригинала, нещата наистина стават забавни…

НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

Koй е извънземният, скрит от Леонардо да Винчи на картината „Йоан Кръстител“ (ВИДЕО)

ЗА КЛОНИРАНИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ (ВИДЕО)

loading...
С помощта на извънземна технология учени планират да клонират Леонардо да Винчи (ВИДЕО) by

Последни от Любопитно

Отиди Горе