Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Ротшилдовци и Рокфелеровци изнесоха капиталите си от САЩ

в Свят
Loading...

Милионерите от „средна ръка“ (онези, които въпреки относително големите си лични състояния все пак не решават действително сериозни въпроси) в бърз темп напускаха някога толкова милите на сърцето им Съединени щати и отсядаха зад граница – предимно в Латинска Америка.

Това разбира се предизвикваше безпокойство, но собствениците на големи състояния твърдо седяха на местата си и това внушваше известен оптимизъм.

Но се случи нещо страшно – от страната започнаха да се измъкват свръхбогаташите от онази група, в която всеки ден могат да пишат чек за един милион на любовницата си и да не разорят чак до смъртта си. Тоест това са онези хора, които управляват световната икономика, знаят тайните пружини и мотиви, фактически знаят бъдещето. И именно това знание ги кара да се измъкват от Америка „докато не е започнало“.

Вие разбира се искате конкретност? Имам я.

Американските свръхбогаташи от неюдейски произход спешно купуват земя и недвижимост в Чили и Аржентина. И там влизат: Рокфелеровци, Тед Търнър, Холдрен, Фордовци…

За да се разбере мащаба на тези покупки е достатъчно да се каже, че „Фондът на Рокфелер“ и Тед Търнър вече са купили около два милиона акра (8094 кв. км.) . За сравнение, площта на Москва е 1081 кв. километра. При това става дума за плодородна земя, а не за пустош или планини. Покупката се осъществява чрез чилийски и аржентински „защитници на природата“, естествено спонсорирани от фондовете на Рокфелер, Търнър и Форд. Интересна подробност е, че най-богатите англосаксонци бягат именно там, където навремето избягаха от възмездието нацистките престъпници.

Има сведения, че през последните няколко месеца богатите юдеи от Израел се прехвърлят в Европа. Което е напълно обяснимо, ако си спомним за предстоящия крах на Америка. Та нали Америка ще изчезне с нейната поддръжка и положението на Израел във враждебното арабско обкръжение ще стане доста незавидно.

Преди малко повече от година и Ротшилдовци преведоха своите активи в Азия. Това е корпорация“Zero”, която залага на внезапния държавен дефолт на САЩ от долара, нулиране на сметките – както при виртуалните богатства, така и при също толкова виртуалните дългове и преоценка на стойностите в унции злато.

В глобалната игра тази група води „китайската партия“ чрез най-голямата глобална виртуална банкаHSBC (Hongkong and Shanghai Banking Corporation),но и не само нея. Финансовата група на Ротшилдовци предимно залага на контрола върху обменните курсове, световните запаси от благородни метали, скъпоценните камъни, финансовите пирамиди, а също на „резервната ликвидност“ във вид на наркотици, но при това те осъзнават “ереста на неограничената и необезпечена лихва“ и искат да приключат с нея.

Още един знак за извършващите се промени в света е неотдавнашната „сделка на века“ за размяна на акции между „ротшилдовата“ ВР(British Petroleum)и „Роснефт“. Официално ВР размени 5% от своите акции за 9,5% акции на „Роснефт“, при което вноските на всяка от страните бяха оценени на 7,8 млрд. долара. Разбираемо е, че нефта и чистотата на сделките са несъвместими понятия. Съществува и мнение, че Ротшилдовци са решили да се оттърват от част от падащата и преоценена ВР и да я разменеят за много по-интересните и разработени нефтени запаси, принадлежащи на „Роснефт“.

Но последното превключване на „глобалното презареждане“, в което Америка се превръща от свръхдържава в помийна яма на света, според най-напредничавите експерти е провокираното изменение на течението на Гълфстрийм. Първата фаза вече е реализирана в Мексиканския залив от компанията ВР. Втората фаза изглежда ще бъде разгърната на студеното разклонение на Гълфстрийм в района на Гренландия. Там с добив на нефт ще се занимава контролираната от Ротшилд нефтена компанияCairn Energy.

Забавянето на Гълфстрийм ще означава застудяване в Европа и Америка. Съответно рязко ще нарастне потребността на западните страни от енергоносители: от нефт и газ. А нефтът и газът се намират в ръцете на големите финансови групи. И те ще оберат каймака. А като имат такъв лост за влияние, те спокойно могат да доунищожат долара, да сведат до нула „виртуалните пари” и да започнат играта „от чистия лист”. При това правилата ще определят самите те и всички козове са в ръцете им.

Такива сложности са необходими, защото да се обяви дефолт на „световната резервна валута” просто с официално завление на главата на ФРС (Федералната резервна система) е крайно опасно. Висшата финансова олигархия веднага ще загуби легитимност по целия свят, а нейните представители в Америка ще започнат да ги бесят на градските фенери.

Организирането на глобален военен конфликт, с какъвто Америка два пъти решаваше своите проблеми през 20 век при наличието на ядрено оръжия у много страни, крие в себе си възможност за взаимно унищожение на всички. А например Глобалната екологична катастрофа, която е станала, ей така, сама по себе си и за която холивудските продукции отдавна готвят глупаците, е практически почти идеално решение.

Разбира се и в САЩ, и в Европа ще започне да се случва дявол знае какво. Народът ще се бунтува, на власт ще дойдат правителства от профашистки тип, които ще завинтят гайките, ще пъхнат под кожата на всеки идентификационен чип и ще установят тотален полицейски контрол, а недоволните ще унищожат… Ковчезите и концлагерите в САЩ вече са приготвени, а Европа ще се присъедини в движение, тя има голям опит.

И след всичкото това в новия свят ще дойдат от Азия и Латинска Америка същите тези Рокфелеровци и Ротшилдовци, но вече като „спасители” и „велики организатори на по-добрия живот”. И ще включат отново системата за изсмукване на соковете.

 Поглед Инфо

Последни от Свят

Брекзит в 2 снимки

Loading... ПО ТЕМАТА; Един малко известен ФАКТ; Кралицата на Великобритания можеше да отмени резултатите от
Отиди Горе