Росатом: Днес скъпа гостенка ни беше … Кончита Вурст

в Свят

Днес, Велики понеделник, в ранния следобед интернет страницата на гигантската държавна корпорация беше променила коренно своя облик.

Както ви казах преди две седмици, в “РОСАТОМ: След операцията ще се казвам РОСВЯТЪР“, руският клон на световната ядрена мафия се подготвя за транссексуална операция, т.е. да се сменя пола и ориентацията.

И днешния първи ден от Страстната седмица беше избран за изпробване на новата премяна, за след неизбежната операция.

И за да не ви държа в напрежение ето как изглеждаше главната интернет страница на ядрената корпорация,

(за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

Това не е нито шега, нито свободно съчинение! Проверих няколко пъти. Всеки път се отваряше тази страница. И въпреки, че прекрасно знаех за предстоящата преориентация наистина ченето ми увисна. Успях само да направя снимка на шапката и излязох на чист (софийски) въздух, за да осмисля случилото се. След като се прибрах сайта на Росатом беше възстановил обичайния си вид. Първо съжалих, че не съм направил снимката така, че в кадър да остане и уебадреса, на заснетата страница.

Но докато подготвях това съобщение все пак, макар и случайно, успях да забележа едно останало доказателство и сега ще го споделя с вас. То се оказа налично в падащото меню, на браузера, който използвам, с най-често използваните адреси, към които се обръщам. Заснех част от това падащо меню, увеличих го ЧЕТИРИ пъти и сега ще ви го покажа:

По средата, от ляво е останало името на компанията, чиято е страницата, а от дясно, със сини букви, съответният уебадрес. Забелязахте ли? Не съм правил никакви манипулации и монтажи.
Тогава ми стана ясно, че транссексуалната корпорация само се е докарвала пред някой скъп гост. И кой да е този гост? Кой? КОЙ? Кой да е?

Иначе дъщерната на Росатом компания АО ОТЭК си има своя собствена интернет страница, но тя няма нищо общо с горната снимка. Явно сбърканата Росатом е решила да се нагизди и похвали малко пред скъпата гостенка?

Така правят транссексуалните. От време на време се преобличат и се показват на най-близките си, докато свикнат с новия образ и как ще изглеждат в бъдеще. А освен с подготовката за смяна на външния си вид те започват постепенно да се освобождават от стария си гардероб, за да си освободят средства, за това парцалки, към новия образ. За пробутването на старите дрехи ви разказах по-рано днес в “У-НИ-КАЛ-НО! Видео с реактор №1 за АЕЦ “Белене”“.

Когато видях новият образ на интернет страницата на Росатом първо реших да преброя и сравня количествата на ядрените реактори и вятърните турбини на снимките в началото и. Но от втрещяващата изненада, от промяната не успях. Вие ще ми помогнете ли?

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Росатом: Днес скъпа гостенка ни беше ... Кончита Вурст by

Последни от Свят

Отиди Горе