Рокерите на Путин „Нощните вълци“ влязоха в България! Защо ГЕРБ и РБ треперят!?

в Некатегоризирани

Магдалена Ташева от „Атака“ и Иван Сотиров от СДС едва не се хванаха за косите в ефир заради похода на руските рокери „Нощните вълци“.

Рокерската банда, която мнозина наричат „моторизираната чета на Путин“, тъй като членовете й са патриоти и често се снимат с президента, се очаква да пристигне всеки момент в България.

Те ще отидат до паметника на Шипка и ще се поклонят пред жертвите, дадени от прадедите им. На няколко пъти рокерите обявиха, че походът им е част от обиколката на Европа и на паметниците на загиналите руски войни, оставили костите си по целия континент.

Кой знае защо обаче на грантовите, спонсорирани от САЩ български политици им се привидя огромна опасност, военна заплаха, хибридна атака и какво ли не още.

Американските мекерета от ГЕРБ и РБ реагираха така, сякаш не обикновени рокери ще минат през страната, а руски десантни сили, които идват да превземат България.

„Какво странно намирате в това руски граждани да отидат до Шипка и да се поклонят пред костите на своите героични предци, попита Магдалена Ташева  от „Атака“. Всеки ден през паметника минават много туристи, оставят цветя, покланят се, разглеждат го като забележителност. Какво толкова страшно виждате в едни рокери? Моторът – това е символ  на свободата и рицарството.

Иван Сотиров от СДС обаче я репликира, че това не са рокери, а палячовци, които обслужвали режима на Путин.

Ташева отбеляза, че хората финансират сами пътешествието си и имат право като всеки турист да посетят страната и звучи смешно, че българските политици се впрягат толкова.

Сотиров обаче заля клетите руски рокери с толкова обидни думи, а колежката си директно нарече „подлога на Русия“, че стана смешен в ефир.

Той заяви, че рокерите не бива да бъдат допускани в България,  защото носели проруска пропаганда и зараза.

Защо така, господа соросоидни и платени проамерикански политици от ГЕРБ и РБ?

Каква страшна опасност за България провиждате в лицето на „едни момчета на мотори“?

Ако не бяхте изпаднали в истерия, ако не бяхте крещяли и викали по телевизиите, никой в България даже нямаше да научи, че са дошли.

Сега обаче с лудата си и истерична антируска пропаганда накарахте цялото ни общество да вторачи поглед в една група мотористи.

Защо?

От какво ви е страх?

От американските военни бази очевидно – НЕ ! А от рокерите – ДА!

Не ви ли звучи малко пресилен този демонстриран страх… пък и странен… пък и силно заплатен от соросоидните американски фондации?

Не се давете в омразата си срещу Русия. Ще се удавите!

Русите са наши братя, наша плът и наша кръв!

Вий с Вазов ли ще спорите?!? Skandalno.net