Р.Овч.: Едно, две, три, четири … правителства

в БЪЛГАРИЯ

По повод жалките напъни на смешниците от новото „дясно“ партийно инженерство „… ЗА ТЪПА ПУБЛИКА „, имитиращи искането за отстраняване на дългия енерГЕПИк Р.Овч. от топлия държавен стол реших да проследя и ви покажа пълната история на последното му поприще.

И то изглежда ето така,

(за по-добър преглед и прочит на графиката, а също ако желаете да я запазите в колекцията си, кликнете с мишката върху нея):

Р.Овч. е инсталиран на ключовата позиция на 14-ти октомври 2013-та г. До днес това прави точно 1233 денонощия. Графиката показва, как той брои правителствата, дето не могат да му направят нищо. А жалкият хленч на „десните“ от преди точно 10 дни за отстраняването му си е на практика (без)плат(е)на реклама. Те му дорисуват образа на непобедим всемогъщ наглец, а той после, на тъмно, им поръсва няколко трохи от енерГЕПИйната трапеза, колкото да не умрат от глад.

Така е било винаги и така ще продължава още дълго, докато матряла не разбере, че между Р.Овч. и всичкото „дясно“ (сини комунисти) НЯ-МА НИ-КАК-ВА РАЗ-ЛИ-КА. Всички те имитират различия, но на практика са само различни съставки на цялата политико-енерГЕПИйна мафия.

Ако жалките отрепки, представящи се за „десни“, бяха автентични такива би следвало да призоват феновете си да престанат да работят за държава, която държи на ключов пост престъпник като Р.Овч., а не да се правят на „мъже“. Да, но ДС-то, дето им дърпа конците на всички, не е предвидило такъв сценарий? Щото ако матряла не произвежда няма да има какво да се краде?

Георги Котев

 котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)