Путин е подменен: западните спецслужби са получили резултатите от ДНК – експертиза

в Любопитно

Следователно,  ролята на Владимир Путин пред обществеността играе неизвестен човек

 

Според данните на експертите, човекът, посетил Италия през юни 2015 г. (от него са били взети проби от косата, както и потно-мастни следи от пръстовите отпечатъци) – не е генетичен баща на дъщерите на Владимир Путин.

Проби с генетичен материал от дъщерите на Путин са били получени по-рано, по време на техни пътувания в чужбина.

Също така, по-рано взетите проби (2007-2008 г.) от генетичния материал на руския лидер – не съвпадат с текущите, и следователно, ролята на Владимир Путин пред обществеността играе неизвестен тип.

Преди това и експерти и множество медии отбелязваха многократно, че лицата на Владимир Путин, заснети на снимки и видео материали, дори направени в много кратък интервал от време – доста се различават.

Затова на срещата на Клуба на Билдербергите е обсъждан въпроса как да се формира отношението към неизвестен персонаж на руската политика – ”представян за лидер и президент”

Да дали той е заместник или някакво  упълномощено лице, и каква  е  истинската съдба на легитимния  президент – в момента не е ясно.

Източник:  Vlasti.net
Превод: НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

Припомняме, че през 2016 г., германския вестник „Die Welt”, излезе със заглавие „Моят мъж отдавна не е между живите”, където Людмила Путина заявява, че нейният мъж ”отдавна не е между живите”, и , че ”истинският Путин е бил убит или умира от рак през 2007-а г., виж Тук.

Тук може да видите преведен откъс от интервюто с Джордж Грийн, в който той се спира на темата за клонирането, включително и на президенти.

 

loading...
Путин е подменен: западните спецслужби са получили резултатите от ДНК - експертиза by

Последни от Любопитно

Отиди Горе