Публицистът д-р Пламен Пасков: Козяк 16 даде мандат на Реформаторите

в Некатегоризирани/НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Политическите трансджендъри са така: обикалят всичките 31 нови (политически) пола, заобикаляйки на прескочикобила 17 и 18 (мъж, и жена… все още).

Останалите си ги пробват като модни дрешки. Политически „същности“.

А сега сериозно.

Плевнелиев не им е дал никакъв мандат (като негово решение), колкото и да се прави на „щастлифт“ от това. Той изпълнява нареждания.

Съвсем логични нареждания, с оглед на тектонически променящата се световна политическа конфигурация, впрочем.

Тръмп спечели, но не е доживял още до инаугурацията си.

И да я доживее, застрахователите ще откажат да застраховат живота му поне до края на 2017.

Значи, е нужна приемственост. Плавен преход, докато новото (изолационистите) не е все още встъпило, а старото (глобалните банкстери) все още не си е отишло.

Затова Козяк 16 казват на Плевнелиев да даде мандата на Реформаторите, и пак те казват на Реформаторите да посочат като премиер Борисов.

На Козяк 16 също не са идиоти, и си дават доста добре сметка за нещата.

От една страна трябва да се въвежда в политическия коловоз на управляваното управление – новият избор на САЩ за български марионетки (Реформатори, деформатори, и прочее политически трансджендъри), от друга – някой (ГЕРБ, Бойко) трябва да предаде щафетата, да ги въведе за ръчичка. Ако иска да си запази натрупаното (макар, че това е илюзия), ако иска да остане на свобода (условно), и ако иска изобщо да е жив.

Защото неговото положение в момента сега е такова: те го изритват от креслото и кабинета, а той се тътрузи на колене да целуне ръката и окосмени задни части на новия господар на света (по неговата космогония).

Защо да не го използват? На изпроводяк? / Пламен Пасков