Публицистът д-р Пламен Пасков: “Кланът на Клинтън са част от клъстъра на финансистите-глобалисти, на ястребите, неоконите, от които са и Рокфелер“ (ВИДЕО)

в ПО СВЕТА
Пламен Пасков 

Химическа атака в 5 млн град (Алепо).
Публично обезглавяване на 13 годишно дете.
Финансиране и въоръжаване от САЩ (документирано).

Но това не било основание да се считат „Нур ад-Дин аз-Зинки“ за терористи, понеже те били от „умерената опозиция“.

Съвсем „умерено“ си заклаха детето на каросерията на камиона, да се вижда добре от всички „умерени“ зрители, и оператори, които да го излъчат за драгия „умерен“ зрител.
Съвсем „умерено“ си направиха химическата атака в Алепо.
Съвсем „умерено“ си усвояват американските кинти, и американското оръжие, което им се предоставя от американската официална държавна машина.
Съвсем „умерено“ си лъжат – ето откъде се учат (без)родните политици…знаете кои, които лъжат като брадати неинтегрируеми индоевропейци, и даже не се изчервяват.

Ще ви кажа нещо, което доста хора не знаят, или са забравили. Целият проект ИДИЛ/ДАЕШ не е просто американско изобретение, а личен проект на Хилъри Родъм Клинтън. Същата тая Килъри…дето неистово се радва, когато убиват по особено жесток начин неудобни държавни глави.

Кланът на Клинтън са част от клъстъра на финансистите-глобалисти, на ястребите, неоконите, от които са и Рокфелер.
На тези, които смятат, че американската финансово-икономмческа система трябва да бъде спасена с цената и за сметка на целия останал свят, каквото и да струва това. Даже (препоръчително е) да се мине през многократно (7-9 пъти) съкращение на населението. Населението на Земята, на планетата имам предвид, не на САЩ.

Тези сатанисти и техните марионетки управляват и България. Управляват в техния случай означава ограбват, унищожават, прокуждат, прогонват, и съкращават населението. Туземното население, вредния дивеч, според тях.
Моят народ, според мен.
И ако моят народ, част от който съм и аз, го разбере, има шанс.

“СМРАД* = средства за масова реклама, агитация, и дезинформация. Работят за наша сметка, но за чужд, външен интерес.“ –  Пламен Пасков