Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Психическото здраве, геноцида и психотронните оръжия

в България
Loading...

Когато се движа из града наблюдавам внимателно хората около мен и си правя някои заключения и анализи. Преди няколко дни, чакайки на трамвайната спирка се съсредоточих повече и огледах тълпата както се казва “под лупа”. Бях ужасен от видяното – около 1/3 от хората и от двата пола въобще не бяха редовни /в различна степен разбира се/, но на повечето “дъската им хлопаше” видимо и с просто око. Трима – четирима със сигурност бяха наркомани; имаше и няколко цигани, които по начало не са редовни в никое отношение /тях даже ги изключих от статистиката/; други двама си говореха сами и явно приемаха сигнали от космоса; имаше и няколко болни и полуинвалиди, които също имаха проблеми; други стояха втренчено и с безумно вперен поглед в нищото; останалите имаха полузаспал вид и неадекватни реакции и поведение. Днес пък в трамвая се качи един на пръв поглед напълно нормален и невъзмутим. Почти никой не му обърна внимание, но той беше без обувки и ходеше само по чорапи, които даже не бяха скъсани. Когато слезе от трамвая, стъпи в една кална локва, но също така невъзмутимо продължи напред, все едно че нищо не се е случило, погледът му беше празен……..

Ще кажете, че случайно се е случило така в този ден и предишните; то луди си има навсякъде. Случайно, ама не съвсем. Преди години в квартала ни имаше само един малко луд; викаха му Мунчо и беше сравнително безобиден. Във всяко село или град навремето си имаше по някой луд или “тра-ла-ла”, на който да му хлопа дъската, но това бяха редки изключения в рамките на обичайните естествени отклонения. Както впрочем и наркоманите, като регистрираните за цялата страна бяха не повече от 2000 души преди 1989 г. Сега нещата се промениха драстично в негативна посока и през последните 25 години от прехода лудите и хората с психически заболявания, както и наркоманите станаха доста повече; в пъти повече! Само наркоманите на твърда дрога са над 60 000 души и броят им застрашително нараства.

В блока, в който живея, за посочения период две жени се самоубиха, като скочиха от високите етажи. И двете преди това бяха редовни, не бяха наркоманки и бяха общо взето от нормални семейства; просто живота ги смачка. В България според официалната статистика годишно се самоубиват около 3000 души, главно от мизерия и психически проблеми.

Моя позната, която работи като лекар в психодиспансер, преди две години ми сподели, че според тяхната статистика около 25% от българите имат психически проблеми в различна степен – от тежки депресии до шизофрения или други психически заболявания.

Нещо в цялото ни общество не е наред и факторите за това са много сериозни. Специалисти и анализатори твърдят, че освен другите негативни фактори за въздействие /икономически, подмяна на ценностната система, религиозно и етническо противопоставяне / и “социално инженерство” /ерозиране на обществото и използване на специфични методи за превръщането му в аморфна маса/, над хората се прилагат и психотронни оръжия под един или друг начин /от зомбиране чрез медиите до реални психо генератори, които се включват в определени моменти или са постоянно включени/. Твърди се, че едно от нещата за въздействие върху тълпата е хардуерното и софтуерно използване на мобилните телефони като психотронно оръжие. Нещата са комплексни и включват не само излъчвания, но и употребата на специфични вещества и химикали от населението без то да подозира това /във водата, храните, аерозоли от самолети и др./.

Очевидно е, че България е подложена на такава невидима атака от страна на външни сили /чийто цели са ерозиране на обществото, редуциране на населението и налагане на световна диктатура/, а фактите говорят, че смъртността сред българското население в посочения период е скочила многократно и сме на едно от първите места в Европа по този показател. За един период от 25 години сме загубили в жива сила около 2 млн. души в активна възраст /преждевременно умрели/, без да сме водили война.

Преди около 10 години няколко патриотични организации, заедно с профсъюзите, лекари, социолози и специалисти, разтревожени от случващото се около нас направихме една “Национална конференция срещу геноцида в България”. Тогава бяха изнесени потресаващи факти и данни /включително и от официалната статистика/, от които можеше да му настръхне косата на човек. НИКОЯ МЕДИЯ ИЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ ОТРАЗИ ТАЗИ КОНФЕРЕНЦИЯ И НЕ ИЗЛЕЗЕ НИТО РЕД ПО ВЪПРОСА!? Официалните български власти, както и бюрократите от Брюксел не само потулват нещата и си мълчат, те сътрудничат съзнателно на тъмните сили от задкулисието и са част от това сатанинско дело; запомнете го добре!

Изводите остават за вас!…….

Линкове и препратки по темата:
• Как да бъдат унищожени излишните хора?! Ето някои идеи
• Геноцидът над българите. Официално ратифицирано дело на българската власт

Автор: doktora757

ВАЖНО, Припомнeте си, какво каза Николай Цонев бивш военен министър на РБ :
– текстът е от профила му във Фейсбук.:

“Внимание, психотронно оръжие срещу протестиращите“

„Пустинни котки“ са нападателна бойна техника, която може да носи и психотронно оръжие. Властта се уплаши от ескалацията на протестите и изкара бронирани автомобили, уж за „охрана“ на протеста. Освен, че присъствието на военна техника по софийските улици има силен сплашващ ефект върху недоволните граждани, които от ден на ден стават все повече. Бойко Борисов явно не на шега вижда накъде отиват нещата и се опитва да пречупи хората и да ги откаже от справедливите им искания.

„Пустинните котки“ са бронирани автомобили, които по цял свят се използват и при потушаване на безредици. В тях има възможност за качване на модулно оборудване, което може да включва мощни заглушители за мобилни телефони, радиостанции, смущение на телевизионния сигнал и т.н. Освен това според случая може да се монтират източници на ултракъси вълни, които са вредни за здравето на хората и могат да доведат до главоболие със седмици, загуба на съзнание и др. директни физически и психически вреди. Целта да бъдат извадени котките по софийските улици е ясна – да бъдат разпръснати насилствено демонстрантите.

Лично предупреждавам протестиращите – ако видите бронираните автомобили от снимката – отдалечете се – все още никой не знае какво е качено в карусерията им и какви са рисковете за здравето ви. Официално призовавам военния министър Аню Ангелов да информира обществото с каква цел е извадена бронирана техника срещу мирния протест на гражданите.

Вече е ясно, че ГЕРБ предусеща пълния крах и с не подбира средствата – Бойко Борисов и Цветан Цветанов нямат моралните ограничения да приложат насилие срещу българските граждани и дори да обявят военно положение…“

Психотронни оръжия държат българина в покорно робство, или го убиват . . . . . . .

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе