Прожектираха педофилски филм на гей-фестивал в „Червената къща“

в България

Прожектираха педофилски филм на гей-фестивал в "Червената къща"

НационалистБг. ком препечатва статия от „Алтермедия“, с кратък коментар накрая. Статията практически изцяло е съзвучна с нашите възгледи, ние сме писали неведнъж със същата същностна позиция:

За тези, които не знаят или са забравили – „Червената къща“ е мястото превърнало се в символ на извращенията и българофобията в София, а и в България. На това място редовно се провеждат различни псевдо-конференции на българофобски теми, а и в последно време и хомосексуалистки пропагандни филм-фестове.

Припомняме, че тази година, в деня на гей парада, там сe излъчиха отвратителни хомосексуалистки филми, пропагандиращи зоофилия и секс между роднини /в случая беше секс между две сестри близначки/. Разбира се, анархистките сайтове подкрепящи открито хомосексуализма и хомофилски настроените медии, не коментираха прожекциите и не показаха на обществеността какви филми по-точно са гледали разгонените хомосексуалисти.

Преди няколко дни наш читател ни информира, че там отново се е провел поредният отвратителен фестивал и след като проучихме добре въпросното събитие, решихме да напишем тази кратка статия. По принцип, нямаме особено желание да коментираме филмовите фестивали на извратеняците, защото така или иначе сме сигурни, че шепа олигофрен-либерали, разгонени педерасти и жени с хормонални проблеми са единствените, които ги посещават. Хомосексуалистите до такава степен желаят да си самовтълпят, че са нормални, че си измислят собствена култура. Продуцират си филми, рисуват картини, пишат разкази и извратена поезия /??? – бел.ред – не обиждайте истинското изкуство!!!/, като се опитват да представят всичко това като „ЛГТБ арт“ /както го наричат самите те/. Но в случая просто няма как да пропуснем да коментираме един от филмите на въпросния фестивал, който ясно доказва за пореден път, че хомосексуализмът и педофилията са генетично свързани. Колкото и да се опитват да го отричат, явно дори най-умелите и обучени гей-активисти, не могат да се противопоставят на ненормалния си нагон и влечението си към малки деца.

Въпросният филм се казва „Съзряването на Максимо Оливерос“ и е заснет във Филипините. Според описанието, което дават от организацията, организираща фестивала – „Това е най-успешния филипински филм до момента“ – и е награден с множество награди в Германия. Стряскащото в случая е, че главният герой е 12 годишно момче, което дори е получило награда за най-добра мъжка хомо-роля!

педофилският филм /бел. ред. – може да се види в ЮТуб, но ние не го желаем!/

Но ето и краткото описание на сюжета на филма, който се е излъчил на 2-ри декември /бел.ред. – 2009/ в „Червената /чети: содомийската/ къща“:

Пърхащи мигли, закачлива усмивка, предизвикателна походка и ярка диадема в косите – това не е поредната холивудска красавица, това е Максимо Оливерос. 12-годишен хлапак от Филипините, който най-много от всичко на света иска да бъде момиче. Макси живее заедно с баща си и двамата си по-големи братя, които нямат нищо против младежът да изпълнява домакинските задължения, докато те сключват поредната незаконна сделка из гетата на Манила. Но плановете им се объркват, когато Максимо се влюбва в новоназначения полицай Виктор. Любовта или семейството?

Смятаме, че от описанието, което са дали извратеняците, е пределно ясно какви са сексуалните им предпочитания. Те между другото са подсъдни според законите на България. Прожектирането на подобни филми, пред разгонени хомосексуалисти, може да предизвика реакции, подобни на случило се в Пловдив преди броени дни. Припомняме, че там 34-годишен циганин, активен хомосексуалист и педофил, който скоро не бил имал полов контакт, изнасили 3 момченца! Пардон, „помогна им да съзреят“…

Що за болно общество и система може да толерират подобни събития и толкова долна и анти-човешка пропаганда? През последната година Европа бе на път да признае избухването на педофилска епидемия, а нашата страна стана печално известна с редица случаи, в които педофили от различни страни идват в България, за да си купят малки деца за секс. Извращенията стигнаха до нечувани крайности – през изминалата година, при спец-акции, бяха заловени филмови материали и снимки, документиращи изнасилване на 6 месечни бебенца! [b]В същото време обаче, държавата вече две години впряга силовите си структури, за да опази хомосексуалистите по време на техните жалки опити за хомо-парад и позволява провеждането на хомосексуалистки филмови фестивали, пропагандиращи зоофилия, кръвосмешение и педофилия!

Единственото спасение от тази чума е цялото българско общество да се обедини и да се противопостави на тези болни хора! Трябва да се сложи край на това безумие, което вече съвсем открито показва апетитите си към най-невинните и безащитни членове на нашето общество – децата!

Altermedia България

Кратък коментар на националистБг.ком: И този „фестивал“ е част от сценарий за унищожението на България. Раждат се циганчета предимно, а на българите се внушава, че педерастията е нещо „модерно“. А тя още от времената на Вехтия завет е призната за смъртен грях и се наказва със смърт. А снимката над материала е по повод на англичанката Анджела Съливан, която 200 пъти е изнасилила малолетния си син. Това – в ХХІ век.

Що се отнася до педофилията, тя е „позволена“ за богатите и не така богати американци в Тайланд, Филипините и Шри Ланка, но я някой българин да посмее да го „прави“ с някое американско момче на 12 години!!?? Ще обяват българите за най-долната нация, както неведнъж са го правили, дори да го е вършил някой столипиновски „равноправен“ гражданин??

rodinabg.com

п.п. Отваряме официалния сайт на „Червената къща“, отиваме в раздел „Дарители“ и виждаме … познай! (дори не го крият!) … Сорос и „Америка за България“, както и редица неправителствени организации и фондации за защита правата на гейовете:
– Институт „Отворено общество и мрежа от фондации Сорос“
– Институт „Отворено общество“ – София
– Балкански тръст за демокрация
– Фондация „Америка за България“
– Фондация „Комунитас“ 

Последни от България

Отиди Горе