Протеже на ГЕРБ окървави бунта на българите в Раднево

в Некатегоризирани/НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Бунтът на българите в Раднево срещу цигани-убийци беше окървавен от политическото протеже на Герб, като шеф на РДВР Стара Загора комисар Николай Кирков.

Тежко снаражени полицейски части, подсилени от жандармерия провокираха бунта на жителите и гостите на Раднево, които протестираха срещу циганския произвол на местна лихварска фамилия цигани, които според запознати трупат капитал от наркоразпространение в района.

Комисар Николай Кирков като парашутист от Пловдив и новоназначен шеф на полицията в област Стара Загора подхожда изключително непрофесионално ,като изпраща в малкия град специални части с тежко снаряжение, които провокират местните жители и техните мирни няколко дневни протести.

В резултат на това в близкото до Стара Загора градче пристигат и патриотично настроени граждани от близкия областен град и на тежко въоръжените полицейски части се дава нареждане да ги респектират силово, което ескалира напрежението и сблъсъка на българи граждани и гости на Раднево и български полицаи издържани финансово от техните данъци.

Равносметката от непрофесионализма на местния полицейски шеф е окървавени граждани и полицаи, тъй като не е извършено превантивно медиаторство с преговарящи професионални психолози от системата на МВР.

Новоназначения комисар Николай Кирков е съпруг на началничката на образователния инспекторат и член на Герб в Пловдив Иванка Киркова, кума на Иванка Киркова е скандалната гербаджийка в Пловдив Павлинка Кацарова, бивш шеф на образователния инспекторат и бивша кметица на Район Южен, която блъсна две малки момичета на тротоара и избяга от местопрестъплението.

Случаят с блъснатите момичета, беше покрит от разследващата го местна полиция, според запознати именно с лобизма на полицай Николай Кирков , който сега е награден с повишаване в длъжност комисар на ОД на РДВР Стара Загора, а изидгналата го Павлинка Кацарова е борда на Летище Пловдив, където систематично уволнява персонала му и спря развитието на пловдиския аеропорт.

източник: podoko.eu