Пророк Стефан Гамизов за Бай Хуй

в България

Помните ли го все още този световно (не)известен енерГЕПИен “експерт”?

Освен най-милата му енерГЕПИка той се увлича още по глобална политика и окултни предсказания.

И сега ще ви покажа едно от най-великите му пророчества, което той е направил на 1-ви септември т.г., след като е гледал с влажни уста и очи любимият си Бай Хуй, в сутрешния блок на бТВ.

Статусът е от Фейсбук стената му и изглежда ето така:

Седемдесет и три дни по-късно властелинът на мача хвърли оставка. Вече не желае да управлява? Пророчицата мълчи по въпроса.

Такива са и всички нейни заклинания. Особено в енерГЕПИката, от, където черпи основното си и не малко благосъстояние. През последните две години тя направи голяма пеликанска гуша, осребрявайки ролята си на съветник-оракул на па(т)ри(оти)чния лидер Валери Симеонов, най-стабилната патерица на Бай Хуй.

Ако някой от вас си направи труда да изгледа въпросното участие на Бай Хуй в бТВ нека обърне внимание само на последните 30 секунди от него. Именно там той заявява, че търси подкрепата на цялата политико-енерГЕПИйна мафия, за да намерил 1 милиард и 300 милиона, за да се разплатил с Русия, заради реакторите за АЕЦ “Белене”. И съвсем скоро след това тази подкрепа му беше дадена.

Именно този вопъл на Бай Хуй и е вдъхновил пророчицата за горния пост. Иначе тя е яростна боркиня срещу руските апетити към България.

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Пророк Стефан Гамизов за Бай Хуй by

Последни от България

Честито!

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“ Share the post "Честито!" FacebookGoogle+LinkedInTwitterVKontakte Честито! by The
Отиди Горе