Проф. Людмил Георгиев: За 500 години ТУРСКО РОБСТВО България с прираст 3 милиона души, за 26 ”демонкрация” — 3 милиона прокудени. Целият ”политически елит” — на НАРОДЕН СЪД!

в Некатегоризирани

В НАВЕЧЕРИЕТО НА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ ИЛИ ЗА АБСУРДИТЕ НА ДНЕШНОТО БЪЛГАРСКО „ЛЯВО“ И „ДЯСНО“!…

9-ти септември се оказва поредния пример, който демонстрира по уникален начин възпроизвеждащите се абсурди на съвременната българска „многопартийна демократична“ политическа система. С оглед предстоящите президентски избори на територията Дунавска България „сблъсъкът“ между възможните „филски“ и „фобски“ настроения изглежда още по-ужасяващо драматичен. Особено на фона на безпрецедентния за цялата ни история катаклизъм – за 26 години страната ни намаля от близо 9 милиона до около 6 милиона български граждани.

С други думи, за тези години около 3 милиона души напуснаха България, а само за справка трябва да припомня, че в началото на загубата на българската държавност в рамките на Османската империя българите са били около милион и триста хиляди, докато в края са наброявали над четири милиона и двеста хиляди?!

Иначе казано – за 500 години под „турско робство“ България има прираст от около 3 милиона души, а само за 26 години българската „демокрация“ прокуди 3 милиона български граждани извън пределите на Родината?! Категоричен съм, че само тази статистика е достатъчна, за да бъде изправен пред бъдещ Народен съд целият този „политически елит“ – не само съден, но и подходящо /чрез разстрел или обесване/ осъден!

Същият този „български политически елит“, за когото българският народ не е народ, а избирател, за когото политиката означава само власт, за когото разделението между българските граждани на „свои“ и „чужди“ избиратели е отправната точка както на „политическите“ действия, така и на „политическото“ говорене!

Не виждате ли, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, че и 9-ти септември се използва от тези убийци на българската нация, за да ви разделя, да ви противопоставя едни на други, но от гледна точка на тяхната фундаментална цел – властта?!…

Ужасяващо е, например, че и „левите“, и „десните“ на територията на днешна Дунавска България възпроизвеждат драматичните си комплекси по отношение на нашето собствено българско отроче – православния руски народ и православната Русия, на които тъкмо ние сме дали кирилицата и православието?!

„Левите“ си мислят, че отговарят на русофилските настроения на над 80 процента от българския народ със спомените за Съветския съюз и Съветската армия, докато „десните“ смятат, че тяхното „модерно русофобство“ като отрича Съветския съюз и „комунизма“ превръща България в „свободен“ придатък на днешната Империя на Злото – САЩ, чрез НАТО и Европейския съюз?!…

Не знам за вас, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, но лично аз се срамувам от този български „политически елит“! Срамувам се, защото и „леви“, и „десни“ се отнасят към всички вас като към безпросветно и безмозъчно стадо овце, от които се иска да бъдат само избиратели, да гласуват за техните кандидати, но никога да не се превърнете в реални граждани!…

Вижте какво, скъпи ми сънародници, днешна Русия няма нищо общо с „лявото“, още по-малко с имперските амбиции за световна хегемония на Западната цивилизация и нейния съвременен лидер – САЩ, които отдавна нямат нищо общо с християнството! Днешна Русия е най-консервативната християнска, но и най-важното – православна държава, в която християнските, а не измислените „евроатлантически“ ценности, са фундаментът, на който се крепи съвременното руско общество! Можете ли да си представите, уважаеми, че българската идентичност може да се възпроизвежда гарантирано извън общите ни устои с Русия и руския народ, а именно кирилицата и православието?!

Илюзия е, драги, огромна илюзия е да смятате, че нашата собствена идентичност и нейното бъдеще могат да бъдат гарантирани от САЩ, НАТО и Европейския съюз – помнете ми думата!…

В крайна сметка, уважаеми, вие можете ли да си представите до какви нива е стигнал идиотизмът на днешния български „политически елит“ – Мутрата/Премиер Бойко Борисов да иска руски газ за онзи „хъб“, а в същото време онова леке външният министър Митов да говори и то без никой да го пита, че България е за продължаване на санкциите срещу Русия?! Кретенизъм, драги, ужасяващ кретенизъм!

Или пък „левият“ кандидат-президент Румен Радев да ви казва, че България като „лоялен“ член на НАТО и Европейския съюз, тоест като подлога на американската Империя на злото, трябва да има добри отношения и с Русия?! Този бай Ганьовски тарикатлък няма как да мине, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!…

В заключение искам да ви кажа, че с тази възпроизвеждаща се българска шизофрения, за която не е виновен само „политическият елит“, но и племето като цяло, евентуалното скъсяване на нацията с още 3 милиона души през следващите 26 години на практика ще означава края на Дунавска България!

Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!…

Проф. Людмил Георгиев , afera.bg