Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Проф. Лъчезар Филипов и ученият Филип Филипов: има ли извънземен разум? (ВИДЕО0

в България
Loading...

Учени от БАН подкрепиха отворено писмо на студенти да бъде отстранен уфологът и астрофизик проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания. Причината – множеството лъженаучни твърдения на доц. Филипов за неидентифицирани летящи обекти и извънземни на Земята, които той правел в медии в последните години.

Шефът на БАН акад. Ревалски отправи предупреждение за дисциплинарно наказание на проф. Филипов. Но скандалът не стихва. На път била и нова подписка срещу организатора на цели три научни международни конференции в София, посветени на извънземния разум. Медии за пореден път подеха темата, че Лъччезар Филипов е син на бившата номенклатура, член на Политбюро на БКП Гриша Филипов, отстранен впоследствие от Тодор Живков.

Във видеото можете да видите заснето интервю с обвиняемия проф. Лъчезар Филипов, както и разговор с независимия учен Филип Филипов, който изследва космическите явления, който се включи по скайп от Варна.

Според Филипов, корпоративни и енергийни интереси в глобален мащаб пречат за официален контакт с извънземния разум. / Би Ай Телевизия

 

Последни от България

Снимка на деня

Loading... Манфред Вебер и Спящата Красавица. Манфред Вебер и Спящата Красавица. Голяма
Отиди Горе