Проф. Боян Чуков: Ще има още атентати. В Лондон се затварят църкви, строят се джамии

в Свят

В Лондон са затворени 500 църкви в последните години и в същото време са построени 400 джамии. Какво е това? И какво можем да очакваме. Когато цялата обстановка в страната подготвя такива неща, можем само да очакваме терор. Това обяви анализаторът и експерт по тероризъм Боян Чуков.

Спецът по сигурността Николай Радулов добави, че проблемът в Лондон е прекалено либералното отношение към мигрантите. „Не се знае колко са незаконните мендресета в лондонските квартали. Там хората се радикализират. Става въпрос за криво разбран либерализъм в Англия. Взимат се мерки, но те не са радикални“, добави Радулов.

Попитан за катастрофата на „Тракия“, при която вчера загинаха 10 бежанци, Чуков каза, че това е огромен бизнес и не трябва да се учудваме от подобни преминавания.

Радулов добави, че границите ни не се пазят добре, защото явно и служители на полицията са в бизнеса. „Няма как да влизат постоянно бежанци и да ги хващаме в градовете. Каналите работят. Въпросът е как гледат на това службите“, каза той.

 Епицентър.бг

Проф. Боян Чуков: Ще има още атентати. В Лондон се затварят църкви, строят се джамии by

Последни от Свят

Отиди Горе