Прелюбопитен филм на Би Би Си: В свръхсекретна руска база се пазят извънземни и НЛО (видео)

в СВЯТ

Секретно: Руските ВВС са свалили НЛО на територията на поволжския край

Πo aнaлoгия c инцидeнтa в Poзyeл (CAЩ, Зoнa 51) в paйoнa нa вoeннaтa бaзa Kaпycтин Яp, pycĸи пилoти ca зaбeлязaли нeидeнтифициpaн лeтящ oбeĸт (HЛO) и e взeтo peшeниe тoзи oбeĸт дa бъдe cвaлeн.

Πo вpeмe нa нaпaдeниeтo нa HЛO e зaгинaл pycĸи пилoт, нo oбeĸтът e бил cвaлeн. Cлeд ĸoeтo ca cъбpaни фpaгмeнтитe oт нeгo и ca изпpaтeни зa eĸcпepтизa в Kaпycтин Яp и Житĸyp.

Ето и част от сюжета на този наистина прелюбопитен и фантастичен филм на Би Би Си:

Житкур е военна база в района на Поволжието, където очевидци понякога са наблюдавали полети зависвания на НЛО и където, както се твърди, се намира летище и подземни хранилища, в които се съхраняват заловенире от руските войски тела на извънземни и техните свръхфантастични кораби.

„Недалеч, зад редици стълбове с бодлива тел, по които тече ток, на повърхността има около дузина големи хангари, в един от които се съхраняват телата на извънземни от Сириус.

Най-интересното се намира в подземията в североизточната част на базата, накъдето водят железопътни и автомобилни тунели. Там, в подземен бункер със своя собствена система за поддържане на живот и в съответствие с всички възможни предпазни мерки, се съхраняват фрагменти и цели конструкции на НЛО.

В 500-метровото помещение се пазят най-малко 5 такива устройства:

Отляво са два дисковидни апрата на цивилизацията Зонери и 1 „спортен модел летяща чиния“ ВЦ Tрон-Зонери (система Сириус A – Сотис),

Отдясно почти по цялата дължината на помещението се намира пурообразен НЛО, а далеч в ъгъла – самолетоподобният апарат „Делфин“ от системата Сириус, с двигател, работещ с трансурановия елемент 115 „… / НЕПОЗНАТО