Предателски акт на правителството на Борисов подменя българския народ с ислямисти

в България

Правителството на Република България, начело с министър председателя Бойко Борисов, в изпълнение на предателската спрямо род и родина политика, е приело с Постановление на Министерски съвет наредба за разселване и уседналост на нелегалните ислямски мигранти на територията на страната.

Забележете, че това долно, предателско и в интерес на чужди на българския народ и на България деяние, е извършено с наредба, с подзаконов акт, за да се заобиколи Народното събрание, да мине незабелязано с една публикация в Държавен вестник и ако никой не види, да влезе в сила.

Е, само, че го видяхме. И го правим публично достояние.

От връзката в Държавен вестник ще имате възможност да видите как правителството на ГЕРБ, начело с Бойко Борисов, извършва национално предателство, позволявайки населението на България да бъде незаконно подменено с незаконно преминали границата на държавата мигранти ислямисти.

Вие, българи, съгласни ли сте зад гърба ви, едно продажно и защитаващо чужди интереси правителство да извърши поредното си национално предателство, предателство, което ще доведе до ликвидирането на българския народ, на България и превръщането на родината ни в едно голямо буферно гето, пазещо перверзния Запад от ислямската вълна, така както преди 6 века същият този префърцунен Запад е предал пак България на исляма, в лицето на турците.

А ето и линк към постановлението за приемане на подзаконовия акт – наредба, с която правителството на България извършва предателското деяние спрямо българския народ и българската държава, в услуга интересите на чужди държави: //dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=106769

Петър Стоилков , newsbulgaria

Ще се намерят ли поангелите 48 Български депутати в този безРОДен парламент!?

loading...
Предателски акт на правителството на Борисов подменя българския народ с ислямисти by

Последни от България

Отиди Горе