Правителството на Обединеното кралство крие, че 500 човека са загинали при пожара в Grenfell Tower???

в Свят

Хора, които са живели в сградата говорят, че властите крият смъртта на около 500 човека, може би, защото те са мюсюлмани.

Британското правителство в тайно споразумение с корпоративните медии крие смъртта на стотици хора, загинали при пожара в Grenfell Tower, пише yournewswire.com.

Според местен жител, повече от 500 човека, които се водят в неизвестност в трагедията на Grenfell Tower, всъщност са мъртви.

Според Presstv.com, ръководителят на полицията в Лондон Стюарт Канди е заявил пред репортери в събота, че 58 души са загинали при пожара.

Според данните обаче, сградата е била обитавана от  около 600 души.

“Къде са изчезналите хора? Къде се намира   списъкът с   500 – 600 човека,  живеещи в сградата?”, питат познатите им.  “Къде са всички? ”

Дечица питат:” Къде са  приятелите ми? ”

Надя, също е живяла в  Grenfell Tower, и настоява, че всички изчезнали жители са загинали, а  медиите в Обединеното кралство, и  по-специално, BBC News, са подложени на цензура.

“Всички са загинали, а никой не говори за това,” – казва бившата обитателка  на Grenfell Tower. “Медиите няма да могат да скрият това”.

В сряда, 14 юни, избухна огромен  пожар в Лондон в  Grenfell Tower.

24-етажна сграда Grenfell Tower e с   височина  67 метра, където има 120 самостоятелни апартамента.

Причината за пожара, където по-голямата част от жителите са мюсюлмани, все още не е известна, трагичният инцидент се разследва. / ИНФОМАКС


 

Правителството на Обединеното кралство крие, че 500 човека са загинали при пожара в Grenfell Tower??? by

Последни от Свят

Отиди Горе