ПОЗОР! Така нареченият ни президент призова да ядем ГМО и месо, натъпкано с хормони! Призова Корпорациите да имат право да съдят държавата, да се лишим от национален суверенитет!

в Некатегоризирани

Luba Manolova: ПОЗОР! Така нареченият ни президент призова да ядем ГМО и месо, натъпкано с хормони! Призова Корпорациите да имат право да съдят държавата, да се лишим от национален суверенитет!
ПОЗОР!
Той ще отиде да си живее в гръцката къща и ще си папа милионите, с които се сдоби докато лъжеше, че спял по гарите в Германия. Истината е, че социалисти го пратиха да свърши една работа, а Плевнелиев не само не я свърши и остави хора от родния си край на произвола на съдбата, но се обогати доста стабилно, в милиони с пари и имоти.
Защо се изненадвам, след като същият комсомолец с приведен гръбнак се търси работа в някоя американска институция и е готов да продаде и родната си майка! да не забравяме как същият е низвергнат от жена си, а когато пред президентството живи хора горяха като факли, той се правеше на дръж ми шапката и че това не се случва!
Добре че мандатът на този национален предател приключва и да не забравяме: още една година ще има охрана, за която ще плащаме ние, а ще получава и заплата 200 000, пак от нашия джоб!
Какво като призовава да се отрови родната земя и хората да се поболеят от ГМО храни и месо тъпкано с хормони!?
Тази жалка фигура, поставена в президентството се прави на ударен за за факта, че Белгия, Франция, Германия и други европейски държави са съдени от Канада за СЕТА, защото не искат да унищожават съгражданите си!
Позор! Позор! Позор!
Отворете си очите, българи!“

Росен Плевнелиев призова евролидерите да не се отказват от СЕТА
19 Октомври 2016 | 18:15
Росен Плевнелиев призова евролидерите да не се отказват от СЕТА
/КРОСС/ Това можело да бъде пример за установяване на справедливи и честни правила за свободна търговия
Президентът Росен Плевнелиев застана плътно зад Всеобхватното икономическо търговско споразумение на ЕС с Канада (CETA). В профила на Президентството в социалната мрежа Twitter президентът Росен Плевнелиев обяви позицията си по Споразумението за свободна търговия ЕС – Канада (CETA), съобщиха от пресцентъра на президента.
„Надявам се ЕС да се обедини около подкрепа за Всеобхватното икономическо търговско споразумение с Канада (CETA). Подкрепата за Споразумението ЕС – Канада е шанс да покажем, че Европа може да взема далновидни решения, в интерес на единството на евро-атлантическата общност. В ситуация на непредсказуемост след референдума за Brexit СЕТА може да бъде пример за установяване на справедливи и честни правила за свободна търговия. Европейските лидери да покажат единство и да надмогнат националните си политически сметки в името на една модерна система на икономическо и търговско сътрудничество. СЕТА е повече от залог за отношенията ЕС – Канада – споразумението е основа на икономическия просперитет на демократичната общност от двете страни на океана в условията на глобална конкуренция“, се посочва в позицията.


#ГМО #СЕТА


Нова наглост в СЕТА: Компенсираме корпорациите за загуби от земетресения и пожари