ПОСРАХА СЕ! ЛЕКАРИТЕ СПИРАТ ПРОТЕСТА. НАДУПЕНА РАЯ, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!

в България
Loading...

Личните лекари решиха да прекратят протеста си, считано от 4 април, понеделник.Решението дойде на извънредно национално заседание във Велико Търново, на което се събраха общопрактикуващи лекари от 26 области. Целта на срещата бе да се обсъдят резултатите от ефективното поетапно недоволство на лекарите срещу наложените им от 1 април нови нормативни актове, които, според тях, увеличават двойно административната им работа, съобщава Btv.

Дискусията се провела при закрити врати. В края на срещата медиците единодушно приели декларация за спиране на протеста. Основният мотив е, че е на 30 март сазапочнали конструктивен диалог със здравното министерство, който се надяват да продължи.Общопрактикуващите лекари решили да не се включат като сдружение в националния протестен митинг, организиран от Българския лекарски съюз. Всеки личен лекар обаче бил в правото си да подкрепи колегите си, ако сметне, че исканията им са основателни, казал в края на срещата доц. Любомир Киров, председател на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България.

Това е положението, в територията, наречена България. Пратиха им ДАНС и се посраха. ПОСРАНИЯТ ИМ БУНТ БЕ СМАЧКАН. ТОВА Е БЪЛГАРИНЪТ, „БУНТУВА“ СЕ ТРИ ДНИ, ДОКАТО НЕ МУ ОБЕЩАЯТ КЕЛЕПИР И ЕСНАФЛЪК, ИЛИ ГО ПРИТИСНАТ.
РОБСКО ПЛЕМЕ. „КОНСТРУКТИВЕН ДИАЛОГ“ С МОСКОВ И БОРИСОВ?! АРЕ, БЕГАЙТЕ ИМ ПОД ШЛИФЕРА И СМУЧЕТЕ НА ВОЛЯ!

източник: afera.bg

Последни от България

Отиди Горе