Последните избори показаха и доказаха, че или 55% от имащите право на глас не съществуват физически, или, ако съществуват, са глупаци и умствено изостанали

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Има една група: „без партии и политици“. Била голяма. Според един от администраторите и най-дейните пропагандатори: Radi Chuhlev, била най-голямата. Колко е вярно, не е интересно.

Интересно и важно е другото: какво означават призивите за негласуване на избори, колкото и опорочени и обречени да са те.

Когато призоваваш хората да не гласуват на избори и получаваш като резултат от пропагандата си и глупостта на хората 50% изборна пасивност (в случая даже е повече) ти де факто получаваш няколко математически неизбежни резултата:

– Увеличаваш, в случая – удвояваш силата на „МЪРТВИТЕ ДУШИ“ – правиш ги 2 пъти по-силни;
Тоест, работиш за туземните колониални марионетки, за управляваните управляващи.

– Увеличаваш, в случая – удвояваш силата на ПЛАТЕНИЯ ВОТ: цигански и всякакъв друг;
Тоест, работиш за дебългаризирането на България.

– Увеличаваш, в случая – удвояваш силата на ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ, които обикновено са в размер на 12-15%, но при 50% активност/неактивност стават 2 пъти повече по значение;
Тоест, работиш за затвърждаване на властта на мафиотизираната и престъпна група от управляваните управляващи.

– Увеличаваш, в случая – удвояваш силата на „ТУРИСТИЧЕСКИЯ вот от Турция. Ако при 100% изборна активност 70-100,000 гласа са 1.2-1.7%, при 50% активност (резултат от такива като тебе, повели се по твоята пропаганда) стават 2.4-3,4% антибългарски вот. За радост не само на ДПС и ДОСТ, но и на Ердоган. Накратко – работиш за Турция.

– ЛЪЖЕШ хората, че няма смисъл да се борят за промяна на своето настояще и за бъдеще на децата си.
Без борба всички ние, разбира се, сме обречени на същото, както и досега. Точно това се иска от колонизатора.
Тоест – наливаш отново вода в мелницата на колонизатора. Безплатно, при това.

– ПРЕЧИШ на хората да се организират, самоорганизират и да се консолидират около човек, група, движение, идея, която може да изведе България от колониалния капан.

Накратко – отново служиш всеотдайно на грабителите, рушителите и убийците на последната останала България.

– ПРОПАГАНДИРАШ БЕЗДЕЙСТВИЕ, което улеснява колониалното управление чрез марионетните колониални администрации от управлявани управляващи.

Простичко казано – сваляш от цената и спестяваш от усилията на колонизатора да управлява територията и туземното население на България.

Накратко – правиш колониалното управление на България по-лесно, по-евтино и по-удобно за колонизатора.

Помагаш му в грабежа, убийството и прокуждането на българите от България.

Чиста фактология. Лесно проверима и доказуема математически. На ниво математика за 3-4 клас.

Това правиш, Ради – работиш за колонизатора.

Без значение, съзнателно, като „полезен идиот“, или грантомотивирано.

Без варианти.
___
За читателите – ако сте съгласни и смятате, че това е важно, разпространете. Колкото можете повече. Последните избори показаха и доказаха, че или 55% от имащите право на глас не съществуват физически, или, ако съществуват, са се повели по собствената си глупост и умствена леност по такива пропагандатори и работят за масовото самоубийство на остатъчната ни България и на гаснещия ни народ.

Трябва някой да им го обясни, каже, покаже и докаже на разбираем човешки език, с математика на ниво 3-4 час.

Да призовем разумната част от българите. Неразумните и без това са свършени. Никой не може и няма смисъл да спасява самоубиец, който е решил да самоубива и убива семейството и децата си по особено мъчителен, глупав и унизителен начин. Против глупостта лек няма. Търсим разумните.

Пламен Пасков
ПП “Възраждане”

(Всеки има право на отговор, ако Radi Chuhlev се е почувствал по някакъв начин засегнат или обиден може да ни изпрати такъв на редакционната поща и/или да защити тезата “Защо НЕ трябва да се гласува“, с радост ще го публикуваме!)