Погром над патриоти-протестиращи, арестувани полицаи – отказали да бият протестиращите срещу мигрантите!

в България

Снощи в София е станал грандиозен побой на полицията над протестиращите срещу нелегалните мигранти. Някои от битите твърдят, че срещу тях дори не са били полицаи, а мутри, преоблечени в униформи. Най-скандалното обаче, което медиите покриват, е че има арестувани истински ченгета, които отказали да бъдат хвърлени в погрома над протестиращите.

Протестът срещу мигрантите беше вечерта, в него участваха дори участници в управляващата коалиция – ВМРО. Идеята му беше да се покаже, че България не може безразборно да бъде заселвана от чужденци, а в центъра на София не може да се образува квартал от субекти, които никой нито им знае бройката, нито кой къде и за какво е бил обучаван.

Тъй като обаче в последно време правителството усилено изгражда лагери за приемане на хиляди нови пришълци, то подобни протести застрашават самото правителство, защото могат да го оставят без външните му покровители, които са единствената му опора. Затова и този път било решено протестът да се посече още в самото начало.

Само че Бойко Борисов се сблъскал с нежеланието на обикновения полицейски и жандармерийски състав да участва. Много полицаи си взели отпуски, за да не ги пратят да охраняват протеста. А на самия протест са отказали да нападат протестиращите, които нищо нередно не били направили, освен да викат на висок глас.

Така погромът се осъществил от специални шпиц-команди от мутри на ГЕРБ, които били преоблечени като полицаи. Самите истински полицаи забелязали “твърде много непознати лица” сред колегите си.

Ако този скандал се разчуе повече, не просто може да помете правителството, но и да доведе до публичен линч на самата улица на министри и депутати. Вероятно медийната битка за покриването му ще е по-трудна от самия побой срещу патриотите. / ГН

Alexander Resilovski : 

” Защо полицията извършва беззакония? Какво им направи тази идиотка Бъчварова, че тия хора тотално откачиха?

След вчерашния опит за арест на Иван Бонев, който мирно и кротко снимаше влизащите араби с лимузини в незаконната джамия в Люлин имаме нова брутална проява на антизаконност и дебилизъм от страна на полицията.

Случаят е такъв… Снощи някакъв арабин е бил нападнат и бит на “Сточна гара”. От кого и защо е нападнат не зная и няма да коментирам. Но реакцията на полицията от там е меко казано брутална, идиотска и безумна.

Нощеска в 12 часа и в 2 часа, полицаите нахлуват в домовете на две момчета, които са присъствали на нашето шествие. Тези момчета е гарантирано, че не са нападали никого снощи. Момчетата са около 16 годишни (т.е. непълнолетни). Едното момче е с тежък сърдечен проблем. Тези деца са брутално арестувани, като дори родителите им не са били уведомени за това. Едното момче се е грижело за малкото си братче, което след арестуването му е оставено без надзор.

Тази сутрин приятелите на арестуваните деца отиват в 5 РПУ да дават показания по случая. Те също са арестувани.

На арестуваните деца не е осигурен достъп до адвокат, до служител на Детска педагогическа стая, а на момчето със сърдечен проблем и достъп до лекар. Правата на тези деца са брутално погазени. В момента децата се намират в 5 РПУ, като се очаква скоро да бъдат транспортирани към следствието на “Г. М. Димитров”.

Хора, моля ви, разкажете тази история на ваши познати журналисти, които да отразят случая, понеже гласността е единственото нещо, което може да накара обезумялата напоследък полиция да спре да извършва беззакония.”

//www.facebook.com/alexanderRes/posts/10207381698004565

loading...
Погром над патриоти-протестиращи, арестувани полицаи - отказали да бият протестиращите срещу мигрантите! by

Последни от България

Отиди Горе