Планът ”MENA”: САЩ (т.е. световното еврейство) създават нова раса хора — ”MENA” (Middle East North Africa)

В рамките на програма за създаване на човешка раса от междинна националност, междинен пол и междинна религия, офисът за управление и бюджет към Белия дом публика документ, в който се предлага да се въведе в употреба нова расова категория хора — MENA. В новата расова категория ще се включи населението от Близкия Изток и Северна Африка, независимо от вероизповеданието. Името на новата раса MENA, идва от съкращението — Middle East North Africa (Близък Изток и Северна Африка, т.е. БИСА! А този „нов” план, всъщност е – много стар план на юдомасонското еврейство, на който сега е дошло времето, да се осъществява).

В новата расова категория ще влизат всички хора от региона, простираш се от Мароко до Иран, в т.ч сирийските и коптските християни, а също, евреите от Израел и други религиозни малцинства. (Евреите ги включват само за „пунт”, т.е. за маскировка на унищожителните, за европейските народи, резултати!)

За този план, с възторг и многобройни положителни коментари съобщава рупорът на демократите USA Today. Създаването на новата расова група се оправдава с трудностите при идентификацията на гражданите на САЩ, с произход от този регион. В статията се изброяват многобройните преимущества, които дава новата расова категория, за арабите, евреите, близкоизточните християни и другите мигранти от Близкия Изток и Северна Африка.

А след това се предполага изчезване на държавите, националностите и религиите в териториите на Северна Африка и Близкия Изток, включващи държавите Алжир, Египет, Израел, Сирия, Ирак, Турция и страните от Персийския залив.

За Европа това решение, в случай на осъществяването му, води до пълно поглъщане на европейците в новата расова категория, каквито са били и плановете на „отците – основатели” на Евросъюза, за създаване на нова европейска раса от древноегипетски тип (която раса, в древността, също е била създадена от еврейството. – на мястото на високо – културния египетски народ. Същото чака сега и европейските народи, вкл. нас! И това става пред очите ни, но… не всички го виждат)…

За осъществяването на този MENA – план, ще бъде ангажирана цялата военна, политическа и икономическа мощ на САЩ, което означава – нова кръвопролитна война, понеже елитът на САЩ не обича да отстъпва от стратегическите си (сатанински) планове.

Александр Никишин, rusvesna
Превод, Григор Симов