Пирамидите на маите на Марс плашат учените от НАСА с ужасна тайна (ВИДЕО)

в Любопитно

На Марс пирамидите на маите плашат учените на НАСА с ужасна тайна

Специалистите на агенцията са сериозно загрижени от ужасните тайни на произхода на новооткритите пирамиди на Червената планета, и 200 дни се опитват да редактират снимките така, че да не предизвикат вълнение сред уфолозите.

Марсоходът Curiosity отново поднесе невероятна изненада на учените от НАСА, от която вероятно са им настръхнали косите. На Марс са открити няколко пирамиди с древен произход, сходни с  тези, които са останали в Мексико от маите.

Това е уникално откритие, което експертите на НАСА са се опитали по всички възможни начини да скрият, чрез обработка на снимките. Според уфолози космическата агенция е видяла в снимките реална заплаха и затова не е бързала да ги публикува.

„Защо марсоходите на НАСА се занимават с търсенето на миниатюрни марсиански микроби, а не обръщат внимание на огромна 5-етажна пирамида, която е само на една миля разстояние?“ – пита уфологът Скот Уоринг.

„Но … ние не се нуждаем от НАСА, за да открием живот на Марс, нали? Ловците на НЛО по света правят повече от хиляда открития годишно, много повече, отколкото  НАСА“– казва Уоринг. / НЕПОЗНАТО

На 22 май 1962 година е осъществено и съвместно, скрито кацане на Марс по линия на тайните проекти, където е регистрирано атмосфера с температура 4 градуса по Целзий и налягане 704 милибара.

Астронавтите, чиито гласове също са записани, ликуват и викат“Днес е 22 май 1962 г., ние сме на Марс и имаме въздух!“ . . .

 

loading...
Пирамидите на маите на Марс плашат учените от НАСА с ужасна тайна (ВИДЕО) by

Последни от Любопитно

Отиди Горе