Петко Симеонов: Колкото по-малко раждате, толкова повече бежанци ще има у нас!

в България

Бежанците няма да ни подминат

Ще започнат да се заселват и тук

Готова ли е Църквата?

А полицията?

А училището?

На битово равнище какво означава мултикултурализъм и политическа коректност? Добре. Ние ще бъдем толерантни към тях. А как да ги накараме ТЕ да бъдат такива към нас? Чули ли сте някой по някоя медия да ви обяснява това?

Бежанците няма да ни подминат. Ще започнат да се заселват и тук. Готови ли сме да ги посрещнем? Не става дума за Welcome, минерална вода и плюшени играчки, а като общуване и съвместно живеене”, това попита във Фейсбук Петко Симеоонов.

Публикуваме коментара му, без редакторска намеса

Тези хора са чужди. Чужди са ни!

Питайте всеки българин работил в арабските страни, за да ви разкаже поне за трудовата им култура. Разпитайте и хора работили в черна Африка.
Бежанците няма да ни подминат. Ще започнат да се заселват и тук. Готови ли сме да ги посрещнем? Не става дума за Welcome, минерална вода и плюшени играчки, а като общуване и съвместно живеене.

На битово равнище какво означава мултикултурализъм и политическа коректност? Добре. Ние ще бъдем толерантни къмтях. А как да ги накараме ТЕ да бъдат такива към нас? Чули ли сте някой по някоя медия да ви обяснява това? 

Готова ли е Църквата? А полицията? А училището? 

Добре ще бъде да има национална програма по въпроса, която да бъде институционално, кадрово и финансово обезпечена. Не ги искам, но да сме подготвени!
Да има ШИРОКА ДИСКУСИЯ И ФОРМИРАНЕ НА ОБЩОПРИЕТО МНЕНИЕ.
Запомнете – колкото по-малко раждате, толкова повече бежанци ще има у нас. Ако речете да емигрирате, къде и как ще се скриете от тях? Като станете сам бежанец?.. Хитро.

Източник: Епицентър.бг

loading...
Петко Симеонов: Колкото по-малко раждате, толкова повече бежанци ще има у нас! by

Последни от България

Отиди Горе