Пеевски Редил наравно с Борисов Новия Кабинет! Г-н КОЙ е Назначил 3-ма Министри! Вижте Кои са те:

в България
Loading...

Мафиотското задкулисие в България от време на време лъсва със страшна сила и новото правителство е поредното доказателство за това!

Анализатори направиха бърза справка, след която поставиха закономерния въпрос: Кой управлява България – Борисов, или стария му партньор в тъмните сделки Делян Пеевски.

Пеевски, който открай време е връзката на Винету с олигархията, мафията, големите пари и кукловодите, е бил на няколко срещи с добрия си приятел и бизнес партньор Борисов, а в конкретния случай и марионетка. В една от тези срещи Пеевски му е казал кои министерства иска и дал наставления кои негови хора Борисов да назначи в кабинета си, научи Скандално.нет от свои източници.

Владислав Горанов

Точно така се стига до назначението на Владислав Горанов, който вече за втори път е финансов министър. Името му остана в сянка по време на продължилите цял месец преговори.

Прякорът на Горанов в ГЕРБ е доста подигравателен. Наричат го „Офицера за връзка с Пеевски“. На горната снимка ясно се вижда тайна среща на Горанов с благодетеля му Пеевски, а в политическите среди е известно на всички, че Горанов помогна на Пеевски да спаси парите си от фалиралата КТБ и даже му уреди нови огромни заеми. Под сурдинка всички знаят, че ако искат среща с корпулентния депутат, който изобщо не ходи на работа, трябва да се обърнат към счетоводителя от Свищовския университет Владислав Горанов. Който пък се полза с протекциите на цялото задкулисие на ГЕРБ и ДПС, както и на самия мастит Пеевски.

Румен Порожанов

Румен Порожанов пък след като за пореден път бе уволнен, (последно от поста шеф на Държавен фонд „Земеделие“), сега най-внезапно бе издигнат за земеделски министър в правителството „Борисов-3“.

Порожанов е известен като един от най-върло верните хора на Делян Пеевски. Той бе инкорпуриран и имаше ръководни роли във всички структури на властта, упражнявана от ГЕРБ, както и в сферите, в които имат интереси ДПС и маститият им възпълен депутат. За да илюстрираме топлата връзка между Порожанов и Пеевски, можем да проследим професионалната кариера на Порожанов.

Достатъчен е фактът, че беше председател и член на управителния съвет на Булгартабак Холдинг АД по времето на Симеон Втори, а после на много апетитни акционерни и държавни служби в сферите, в които има интереси и Делянчо.

Особено след като беше служебен министър и се беше захванал със спасяването или по-точно с дооглозгването на КТБ, като спасяваше от разорение и фалит само на „наши хора“-вложители.

Румен Порожанов стана печално известен и с многобройните акции срещу него от страна на ДАНС, проверките във фонд „Земеделие“, обиска в дома му, позорното му уволнение и скандали с обществени поръчки. Но явно тъмното ти и позорно минало не е пречка да станеш министър щом мафията КОЙ е зад гърба ти. Той дори беше бит на улицата и никой не разбра нито кой го е бил, нито защо, каза днес и Осман Октай, който също недоумява как подобен човек е избран за министър. Октай открито заяви, че Порожанов е лице на мафията и човек на Пеевски, но медиите се направиха на слепи и глухи и в момента пеят Осанна на новото правителство, вещаейки му четиригодишен мандат… минимум!

Станислава Славова,
Skandalno.net

Loading...

Последни от България

Отиди Горе