Патриоти пребиха протестъри срещу „Нощните вълци“, за рокерите не остана кого да бият…

в Некатегоризирани

Очакваният сблъсък на моторизираната колона на „Нощните вълци“ съм соросоидната пехода на „Протестна мрежа“ вероятно няма да се случи. Протестърите бяха пребити, и с това отстранени, още преди войната, от група патриотично настроени българи.

Сблъсъкът се случи около 8:30 ч. на бензиностанция на ОМВ в Бургас. Протестърите се били събрали там – на тайно място, за да могат после изненадващо да провокират колоната от мотористи. Патриотите от войнски съюз „Васил Левски“ обаче ги открили и се погрижили да предотвратят бъдещите им незаконни действия.

Организаторът на протеста срещу рокерите Иво Дошев бе с разкъсана фланелка и с хематоми по лицето.

До последно протестиращите пазеха мястото на събора си в тайна, защото знаеха, че патриотите, поддържани морално от 99% от народа, ги търсят. В 8:30 часа обаче на ОМВ се появиха 15-ина поддръжници на войнски съюз „Васил Левски“. Те респектираха с вида си бяха облечени с военни униформи, а според очевидци и въоръжени с електрошокови палки, сочат свидетели.

„Не сме ги провокирали. Те дойдоха и ни нападнаха. Налагаха ни с електрошокова палка, скъсаха ни фланелките, има много очевидци“, разказа Иво Дошев.

„Лъжат! Дойдохме тук да си пием кафето и не ние, а те ни нападнаха, накрая сами си разкъсаха фланелките, за да се изкарат жертви“, отговориха им мъжете от войския съюз „Васил Левски“, които обявиха противниковата група за „провокатори финансирани от Сорос“.

Полицай установява самоличността на един от участниците в мелето. Предстои да се повдигнат и обвинения.

Така се провали и опитът им да посрещнат със шпалир на позора „вълците на Путин“.

В същото време, около 8:30 часа сутринта „Нощните вълци“ се поклониха пред паметник в ж.к.“Славейков“.

Предстои да дойдат в София, където ще запалят свещи в храм-паметник „Св. Александър Невски“. Тук по принцип би следвало да ги очакват основните части на НАТО, начело с Асен Генов, който вече публично се закани да се бие. След разгрома в Бургас обаче, най-вероятно ще се скрие в добре укрепения си с грантове офис. / ГН