Парад на НЛО над нощния Лас Вегас засне Стивън Барон (ВИДЕО)

в Любопитно

Ловецът на НЛО Стивън Барон, който живее в Лас Вегас, е заснел невероятен парад на извънземни космически кораби. Това събитие, което е станало през нощта на 19 февруари, е било заснето от двора на Стивън.

Над планините около долината на Лас Вегас, десетки или дори стотици НЛО блестели с разноцветни светлини. Те били с най-различни размери и се движели в различни посоки.

Стивън също така препоръчва на всички заклети скептици да намерят историята на Хари Маккинън, хакер, който успял да пробие компютрите на НАСА и космическия център Джонсън, за да разбере секретната информация за извънземните и извънземните технологии.

Информацията, която хакерът открил, го разтърсила. Хари се натъкнал на доказателства, че от 1980 г. на Земята се разполага извънземен космически флот. В САЩ има най-малко осем цилиндрични базови извънземни кораби и около петдесет по-малки. Но най-много бил впечатлен от списъка на извънземните — офицери и информацията за движението им.

Според Стивън Барон най-добрите места за разполагане на тайния флот е „Зона 51“ и военновъздушната база „Нелис“. /  НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

• Хакер е открил доказателства за наличието на бойни кораби в орбита около Земята (ВИДЕО)

Хакер е открил доказателства за наличието на бойни кораби в орбита около Земята (ВИДЕО)

 

 

loading...
Парад на НЛО над нощния Лас Вегас засне Стивън Барон (ВИДЕО) by

Последни от Любопитно

Отиди Горе