Па(т)ри(оти)чните детократи обичат АЕЦ “Белене”

в България

В края на миналата седмица (07/10/2016) група дупедати внесоха в деловодството на НС проект за решение да бъде създадена поредната временна анкетна комисия, която уж да разследвала обстоятелствата довели до осъждането на всички нас да заплатим € 620 милиона плюс трупащите се вече 120 дни по € 167 000 всеки Божи ден.

Но дали тези 51 дупедати, подписали искането, наистина искат да свършат нещо полезно за нас или … както винаги?

Който иска може да види цялото проекторешение, заедно с имената на всички вносители от ТУК.

А за истинските намерения може да сме абсолютно сигурни само като видим ядрото на групичката.

№2 Па(т)ри(оти)чният лидер Валери Симеонов, доскорошен председател на подобна (раз)следваща, парламентарна енерГЕПИйна комисия, която приключи своята дейност с рекорд за книгата на рекордите Гинес. Всичките ОСЕМ члена на комисията подписака окончателният Доклад с особено мнение, т.е. НЕ БЯХА СЪГЛАСНИ, със съдържанието на Доклада, писан от енерГЕПИйния съветник и “експерт” на Симеонов Стефан Гамизов. Самата дейност на комисията беше абсолютно непрозрачно, защото 26 от всичките и 28 заседания бяха засекретени. Резултатът от повече от година имитация = кръгла НУЛА за всички нас и още по-пълни джобове за политико-енерГЕПИйната мафия.

№4 Верният последовател на анал(л)изатора на (д)риска и доказан престъпник Иван Костов Радан Кънев.

№5 Агентът на ДС Иван и настоящ кандидат-прецедент Красимир Каракачанов.

№7 Петър Славов – момче за вдигане на шум, с още двама дупедати от същата групичка, които също ще уважим с внимание. Резултатът от крясъците и пушилките им = кръгла НУЛА за нас, а те са “добрите момчета” с пълните джобчета.

№12 Методи Андреев, който наскоро по същия повод (АЕЦ “Белене”) призова “Дайте си парите и забравете“. Същият е в групичката на Славов.

№13 Мартин Димитров. Член на доскорошната комисия под председателството на Симеонов и председател на комисията по енерГЕПИка към 41-то Народно събрание, когато и беше прекратен проекта АЕЦ “Белене”. От групичката на Славов и Андреев. Ако е искал отдавна всичко да ни е казал и показал, защото няма как да не го знае, но … тогава ще пресъхне реката на благоденствието. Няма данни през живота си да е свършил полезна работа за България поне за 1 стотинка, но не е и ровил по кофите с боклук.

№17 Слави Бинев.

№49 Делян Добрев, министър на енерГЕПИката по чието време и по чийто Доклад е прекратен проекта АЕЦ “Белене”. Е как е възможно да си бил зам.-министър и после министър, да си докладвал необходимостта от прекратяване на Споразумението с Атомстройекспорт, БЕЗ да си запознат с обстоятелствата по неговото развитие? (“Разгадана е формулата на радостта“)

Към тази групичка, без формално да е включен в нея, непременно трябва да прибавим и кандидат-прецедента на детократите Трайчо Трайков. Едва ли има по-добре информиран от него за престъпните практики около този проект, но не може да ни ги каже, защото е основен съучастник в тях.

Казано накратко. Тази дупедатска група си има всичко налично, ако наистина желае, за да ни каже и покаже, какво и как е ставало около това престъпление. Но очевадно нямат и грам намерение да го сторят. Защо? Защо ли? ЗАЩО? Първо – за участие в комисии се начисляват допълнителни парички, а за липсата на резултати не се носи отговорност. И второ – колкото по-дълго се протака прекратяването на престъпната схема толкова повече парички ще се натрупат от ежедневните неустойки по € 167 000, които после ще се преразпределят.

loading...
Па(т)ри(оти)чните детократи обичат АЕЦ "Белене" by

Последни от България

Отиди Горе