Ози Озбърн: Доналд Тръмп е следващият Хитлер

в ПО СВЕТА

Известният британски рок музикант Ози Озбърн заяви, че вижда в кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп „следващият Хитлер“.

„Доналд Тръмп ми внушава страх. За мен това е следващият Хитлер. Той, по дяволите, е ненормален. Въпреки че до известна степен мога да разбера защо този тип успя да привлече толкова много американци… Той сам се спонсорира и говори на език, разбираем от работническата класа“ , казва музикантът в интервю за в. „Велт ам Зонтаг“.

В същото време Озбърн e уверен, че президент на САЩ ще стане Хилъри Клинтън, макар да се съмнява, че тя ще изпълни своите предизборни обещания.

В момента музикантът живее в Съединените щати.

След оттеглянето си от надпреварата на всичките му съперници-републиканци, Тръмп в действителност е фактическият кандидат за президент на САЩ от Републиканската партия. Президентските избори в САЩ ще се проведе на 8 ноември.

Ози Озбърн е британски музикант, един от основателите на групата Black Sabbath, оказала влияние върху формирането на такива жанрове в рок музиката като хард рок и хеви метъл. /БГНЕС

Последни от ПО СВЕТА

Франция е в рецесия

През последните шест месеца икономиката на Франция отчита спад, което технически означава,
Don`t copy text!
Отиди Горе