Отново се заговори, че Роналдо сере навътре

в ПО СВЕТА

От известно време се говори, че звездата на Португалия и на Реал Мадрид Кристиано Роналдо харесва мъже. Тимът се класира на финала на Европейското първенство по футбол снощи, а Роналдо отново се превърна в център на внимание. Някои издания се концентрират не само върху неговите успехи на терена, а и върху личния му живот.

През миналата година Роналдо бе изловен в опасна близост с непознат мъж на яхта, като двамата видимо се наслаждаваха на компанията си.

Малко след това пък британски медии гръмнаха с новината, че португалецът има връзка с марокански кикбоксьор. Футболистът често използвал свободното си време между тренировките, за да го посещава, което не се харесвало особено на ръководството на Реал Мадрид.

Припомняме, че Кристиано Роналдо имаше дългогодишна връзка с модела Ирина Шейк, но неотдавна двамата се разделиха. Според някои пък красавицата била само прикритие за Роналдо. Ако предпочитанията на Роналдо наистина са към представители на неговия пол, със сигурност много жени по цял свят биха останали разочаровани… / BIG5