Открийте разликите: Унгария се готви да забрани презаселването на мигранти със Закон! Управляващата антибългарска пасмина приема закони с, които трайно да заселва ислямската измет в България!

в ПО СВЕТА

Унгарското правителство подготвя законопроект, с който ще бъдат забранени големите презаселвания на мигранти, съобщават местни медии, цитирани от БГНЕС. Това става два дни след като в страната бе проведен референдум за квотното разпределение на бежанци, което ЕК наложи на страните-членки на ЕС. Будапеща категорично се противопоставя на това и затова свика допитване до народа на 2 октомври. Въпреки че 98% от гласувалите се обявиха против квотите, резултатите от вота са невалидни заради ниска избирателна активност.

Премиерът Виктор Орбан заяви, че законопроектът ще бъде внесен в парламента на 10 октомври и ще посочва, че „груповото презаселване е забранено“. „След като 98% гласуваха с „не“ за задължителното презаселване на мигранти, резултатите от референдума трябва да бъдат включени в закона“, каза той пред журналисти в Будапеща.