От Национална Съпротива излизат на протест под надслов: ”Да запазим децата от разврата!”

в България

За поредна година содомитите излизат да демонстрират своята извратеност, като на прицел са им децата на България. За поредна година, ние излизаме да защитим морала. Не стой безучастен, вземи страна!, гласи събитието във Фейсбук

 Ето, какво споделя един от участниците : ”Съратници, сега се връщам от СДВР. На срещата присъстваха всички ръководни кадри на полицията и столична община. Явно провеждането на “гей парад” е висш приоритет за страната ни. Беше ми обяснено, че трябва да сменим часа на нашето шествие под надслов “Да запазим децата от разврата”, за да може содомитското шествие да мине безпроблемно. На въпросът ми: “Каква е ползата от едно содомитско шествие за обществото, че да му се дава приоритет пред нашето?”, не ми се отговори. Разбира се, аз отказах да се съобразяваме с педерастите, защото целите им са развращаване и содомизиране на децата на България. На това те ми обясниха, че нещата можели да загрубеят и аз, разбира се, се съгласих с тях (бел. ред. съгласил се,че нещата може да загрубеят). Цяла Европа се “забавлява” във Франция, а ние гледаме само по телевизията, мисля че е време да покажем на света как българите се “забавляват”… На 18.06.2016 в 17:00 часа на Пилоните на НДК са поканени смелите по сърце и тези които милеят за България!”

Друг участник пише: ”Вчера в Киев. Деца гледат как садо-мазо извратеняци пълзят на 4 крака по време на гей-парад… Гарантирано е, че в събота и в София ще има подобни гледки!”

Шокиращи данни за децата, израснали в хомосексуални “семейства“

loading...
От Национална Съпротива излизат на протест под надслов: ''Да запазим децата от разврата!'' by

Последни от България

Отиди Горе