Особености на националното плажуване – РУСКИ СТИЛ (ВИДЕО)

в Лайфстайл
Loading...

😂😂😂
През лятото на 2013 г. в Калининград Руски десантен кораб-амфибия ”Зубр” с въоръжени морски пехотинци ”атакува” почиващите хора на оживен плаж.

Според RBC, корабът е изпълнявал тактическа задача, при това на плаж, който принадлежи към Министерството на отбраната, обясняват от ведомството.

”Акостиране на брега на морето е нормално явление, а това какво са правили хората на този военен полигон, не е ясно.”
– са съобщили за телевизионния канал ”Русия 24” представители на Министерството, като подчертали, че никой от почиващите не е бил ранен или пострадал.

Според очевидци ”Зубр” се е появил неочаквано, вдигайки огромни вълни акостирал на брега със силен шум, а морските пехотинци, се изсипали на брега, разгърнали кордон и разпръснали плажуващите. 😂

Бел.ред. Колко е лош този Путин! Как така някакви си Руснаци ще си плажуват абсолютно безплатно, безпроблемно и необезпокоявани от нищо и никой в забранена зона?А ние тук в България, на малкото останали млади и читави хора ще йм пратим полиция, жандармерия й цялата политпроститутслугинажкапиталикономическа и всякаква друга сган – машина, да ги смаже, ЗАЩОТО са ? Еко-къмпингували? Български граждани, на техен-държавен плаж, или обществен терен!. . . 

ПО ТЕМАТА:

Loading...

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе