Операция Мантра (ВИДЕО)

в Свят

Операция Мантра е практическа политическа стратегия, чиято основна цел е да се покаже на обществеността и в съзнанието на хората, геноцида, извършен или извършващ се срещу бели хора. Основата на тази техника е в постоянно повтарящи се съобщения, специално проектирани за целите на борбата с двойните стандарти, дискриминация и негативни предразсъдъци към белите хора и общества. Тази стратегия е създаден от политически активист Робърт Уитакър, която той нарече „Mantra“ като метафора или аналогия с функцията на мантрите, използвани в древните традиции от арийските общества в Индия.

Въз основа на собствения си политически опит по време на администрацията на Роналд Рейгън, стратегията „The Mantra “ на Робърт Уитакър се изразява в последователно постоянно повтаряне на посланието. Това е доказана стратегия, която може да предизвика промяна на нагласата на хората, с промяна на идеите за пряко или косвено подпомагане на всеки геноцид. Този обмен на идеи и парадигми може да бъде постепен, предизвиквайки това, което е известно в психологията като прозрения. Един внезапен поглед за реалността може да бъде опит, описан като „премахване на превръзката от очите“, така че да се осъществи повишаване на съзнанието, което води до промяна в поведението на субектите. И тази промяна се отразява не само на съзнанието за себе си, но връзката на човека с останалите хора. За да се обясним това можем да използваме понятията за „спящи хора“ и “ будни хората“. Расистите срещу белите хора не са наясно с това,т.е. лицето, което не разбира въпроса е като човек, който е заспал, но не знае какво сънува и вярва, че това, което сънува, е реалност. Ето затова, само когато се събуди, може да осъзнае, че това, което съм сънувал не е реално. И това е необратим процес , т.е. не можете да се върнете към предишното съзнание , защото няма смисъл.

Страни от Персийския залив въведоха медицински изследвания при даване на визи, с цел недопускане и „откриване“ хомосексуалисти, за да се предотврати влизането им в страната. Това важи, за която и да е арабска страна от Залива, според правителствен източник на Кувейт (AGCC). В съюза на страните членки на AGCC, който включва Бахрейн , Кувейт , Катар , Оман , Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства, се считат за незаконни хомосексуалните действия. Тази позиция има за цел закаляване на общественото здраве , според д-р Yousouf Mindkar, директор в Министерството на здравеопазването на Кувейт.

Свързана публикацияЦионисткия план Калерги за унищожаване на бялата раса ; Планът Калерги е план за геноцид, разработен през 1923 г. от мелеза Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi. 

loading...
Операция Мантра (ВИДЕО) by

Последни от Свят

Отиди Горе