Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

ООН се готви да узакони педофилията, без наказателно преследване

в Свят
Loading...

ООН се готви да узакони сексуалността и репродуктивността от 10 годишна възраст

ООН се готви да узакони сексуалността и репродуктивността от 10 годишна възраст, както и абортите, следствие на това, пише Réseau International.

Авторът на статията пише за легализиране на педофилията, без наказателно преследване. Според него целта е детската сексуалност да бъде представена както нещо тривиално.

Бан Ки-мун може да бъде считат за истински боклук, ако проектът бъде одобрен – посочва авторът. Според него той е кукла, а организацията – международен инструмент, за прокарване на лобистки престъпни интереси, свързани с детската порнография и злоупотребите с деца.

Според автора, бебетата, родени от 10 – 11-годишни деца, също ще са изправени пред риска да се озоват на педофилския пазар, както и като опитни “морски свинчета” за тестове за наркотици и медицински експерименти.

П.П. В ООН работят 2000 педофила: //www.independent.co.uk/voices/united-nations-soldiers-paedophilia-un-child-rape-ngo-staff-a7648791.html

ПО ТЕМАТА:

Как патологията се превръща в норма: легализиране на педофилията. Колко скоро!?

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете тази технология за легализиране на всичко, каквото ви хрумне! … :

Последни от Свят

Брекзит в 2 снимки

Loading... ПО ТЕМАТА; Един малко известен ФАКТ; Кралицата на Великобритания можеше да отмени резултатите от
Отиди Горе