Огромни извънземни кораби се намират в орбита около Земята (ВИДЕО)

в Конспирации

Астроном-любител от Кентъки е заснел интересен феномен. Наблюдавайки звездното небе, той забелязал, че в близкия космос синхронно се движат три ярки точки, подредени в триъгълник.

Скоро тези точки стават много ярки и напомнят за идентификационните светлини на огромен космически кораб, който е с триъгълна форма и лети около нашата планета. При по-внимателно наблюдение може да се види, че към този кораб се доближава друг НЛО, който след това започва същото синхронно движение с главния “триъгълник”.

С невъоръжено око е просто невъзможно да се види това, казва астрономът, който пожела да остане анонимен, но с помощта на специална апаратура може да се забележи, че в орбита около Земята летят извънземни кораби, които е трудно да се объркат с нашите спътници.

Първо, земните апарати са много по-малки, и второ, те не могат да летят в синхрон.

Уфологът Тайлър Глокнър, публикувал в Интернет това видео, прави предположението, че вероятно такива огромни извънземни кораби могат да са източници на странните тръбни звуци, който хората чуват в много краища на Земята.

 НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

 

Припомняме, че Хари Маккинън (британски хакер), който бе обявен за издирван от Съединените щати по делото за най-големия взлом в историята на хакерство военна мрежа, който успя да получи достъп до строго секретни компютри на НАСА, откри доказателства за наличието на бойни кораби в орбита около Земята (ВИДЕО)

Хакер е открил доказателства за наличието на бойни кораби в орбита около Земята (ВИДЕО)

Човечеството притежавало космически флот

loading...
Огромни извънземни кораби се намират в орбита около Земята (ВИДЕО) by

Последни от Конспирации

Отиди Горе