Огромна планета, летяща към Земята, е заснета от космическия телескоп SOHO (ВИДЕО)

в Любопитно

SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) e космически aпарат за наблюдение на Слънцето- съвместен проект на ЕКА и НАСА. Той е изстрелян на 2 декември 1995 г. и е изведен в точката на Лагранж L1 на системата на Земята-Слънце. Започва да работи от май 1996 г.

Телескопът се намира на далечна, стационарна орбита. Между Земята и Слънцето.

Благодарение на високотехнологична камера записва комети и астероиди, прелитащи покрай Слънцето.

В края на февруари и началото на март, устройството „забелязва“ огромно по мащаби космическо тяло. Снимките за това могат да бъдат намерени на интернет страницата на телескопа. Те се публикуват ежедневно на sohowww.nascom.nasa.gov

Визуално размерите на този обект са впечатляващи.

Той е много поголям от Земята, евентуално няколко пъти. Обектът е много ярък. Спектърът му на излъчване е сравним с яркостта на Слънцето. Може би това е ”мистериозната и митична” планета Нибиру.

Съществува псевдонаучна хипотеза, че Нибиру е планетата Х, чиято орбита в перихелий пресича Слънчевата система между Марс и Юпитер на всеки 3600 години. Всеки път, когато минава покрай Земята, предизвиква ужасяващи катаклизми.

Но засега ”няма надеждни доказателства” за това. Така че е трудно да се каже, да или не. Но небесното тяло наистина лети към Земята. Скоро ще се вижда от всеки жител на Земята.

А яркостта му ще е сравнима със Слънцето. Може би предсказанията започват да се сбъдват?

Предполагаемата орбита на Нибиру

В точка L1 се намира телескопът SOHO

НЕПОЗНАТО / *Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

Потвърдено : Планетата “X“ съществува и ще унищожава Земята (ВИДЕА)

 

loading...
Огромна планета, летяща към Земята, е заснета от космическия телескоп SOHO (ВИДЕО) by

Последни от Любопитно

Отиди Горе