вашият виртуален всекидневник

Официални искания на протестите на 07.10.2016 г.

в България

Официални искания на протестите на 07.10.2016 г.. София(20ч. Храм “Св. Неделя” за шествие до Лъвов мост) и в Бургас(19ч- пл.”Тройката”) и Подкрепете ни в нашите справедливи НЕПОСРЕДСТВЕНИ искания :

1. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония. Предвид наплива на хиляди нашественици ,да бъде изпратена армията с тежки машини да охранява границата , а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си…Както и да бъдат направени законови гаранции , които да защитават граничарите, които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !

2. Да бъдат обискирани всички джамии, ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА , ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО “БЕЖАНЦИ” = МИГРАНТИ !

3. ДА се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата , включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица така, че теоретично да е невъзможно дори да постановяват условни осъждания, които сега се налагат на 99% от каналджиите. Наложително поради повишената в десетки пъти обществена опасност на деянието през последните години поради масовостта на явлението.

4. Искаме да бъде разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления. В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата(циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци, а не хрантутниците в Парламента.

5. Да бъдат преразгледани всички документи и производства по издаване на документи за право на убежище или пребиваване от 2012 г. до сега. За тези ,на които са дадени неоснователно убежище или право на пребиваване – 95% от случаите, да бъдат експулсирани или депортирани НЕЗАБАВНО в страната им по произход или в страната през , която са навлезли в България. Всички длъжностни лица виновни за издаване на невалидните или недействителни документи – съдени и осъдени на ефективен затвор.

6. Да бъдат закрити всички Бежански/ мигрантски центрове и да бъдат изнесени само тези, за които е невъзможна депортация – в граничната ивица – в лагери от закрит тип, поне на 15 км от първото населено място, с тапа за мобилна комуникация и под надзирателство на специална охрана включваща и представители на доброволци по места.

7. Република България да наложи едностранно вето върху изпълнението на поетите задължения на страната по Дъблинския регламент. Правен акт, по силата, на който страните в западна Европа са ни върнали над 50 000 нелегални мигранти, като първа държава-членка на ЕС , където са регистрирани мигрантите. Това се случва често, когато те извършат престъпление в западна Европа !

ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ЕДНО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО.
ТАКОВА, ЗА КОЕТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.

Петър Низамов
командир на Цивилни отряди за защита на жените и вярата
0878999692

Събития: София, Бургас
Loading...
loading...
loading...

Последни от България

Отиди Горе